Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Enyhítő Hitel
 


Enyhítő Hitel

Úgy érzi, magas a törlesztőrészlete? A deviza hitelek elszámolása és forintosítása sem enyhített a terhein? Van megoldás! ENYHÍTŐ 1 és ENYHÍTŐ 2 HITEL!

 • Az Enyhítő 1 hitel lehetővé teszi Ön számára, hogy nem bankunk által nyújtott lakáscélú jelzáloghitelét első alkalommal kiváltsa.
 • Az Enyhítő 2 hitel alkalmas kizárólag Budapest Banknál fennálló lakáscélú jelzáloghitel első kiváltására, valamint más pénzügyi intézmény által nyújtott nem lakáscélú jelzáloghitel kiváltására.
 • Kedvező kamatozás: kiegészítő feltételek vállalásával a kamatok tovább csökkenthetők,
 • Induló banki költségek nélkül
  • 0 Ft tulajdoni lap, és térképmásolat lekérési díj
  • 0 Ft folyósítási jutalék
  • 5.000.000 Ft, vagy afeletti hiteligény esetén értékbecslői díj visszatérítés1
  • 5.000.000 Ft, vagy afeletti hiteligény esetén 40.000 Ft-ig közjegyzői díj visszatérítés2

Enyhítő 1 és Enyhítő 2 hitel egyaránt igényelhető, 5 000 000 Ft felett Egyenlítő konstrukcióban is, 6 hónapos mellett, 5 és 10 éves kamatperiódusban. Az Egyenlítő Hitel egy jelzáloghitelből és egy hozzá kapcsolódó fizetési számlából áll, mely kombináció lehetővé teszi, hogy a hitelhez tartozó fizetési számlán elhelyezett bármilyen pénzösszeg - legyen az havi rendszeres jövedelem, vagy megtakarítás - kamatozás szempontjából csökkentse a tőketartozást és ezzel a Bank felé fizetendő kamatok összegét. Minden jelzáloghitelünk törlesztéséhez szükséges az Adósnak rendelkeznie fizetési számlával.


Partner Plusz Program
5 000 000 Ft felett, a piacon egyedülálló Egyenlítő konstrukcióval is igényelhető 6 hónapos, illetve 5 és 10 éves kamatperiódus esetén! A konstrukció legnagyobb előnye, hogy a hagyományos jelzáloghitelekkel szemben az Ön választásától függően a futamidő akár évekkel rövidülhet. Tőketartozásának maximum 70%-áig terjedő megtakarítására kaphat hitelkamat-kedvezményt.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777