Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

LAKOSSÁGI ENERGIAHATÉKONYSÁGI HITELPROGRAM

 Magánszemélyek, társasházak, és lakásszövetkezetek igényelhetik, minimum 10%-os saját forrással, többek között fűtési rendszerek korszerűsítésére, szigetelésre, nyílászárók cseréjére, valamint megújuló energiaforrások, vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére. A kölcsön összege magánszemélyek esetén 500.000 - 10 millió forint, társasházak és lakásszövetkezetek esetén pedig lakásonként 250.000-7 millió forint. A hitel futamideje a kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb 20 év.

Energiahatékonysági beruházáshoz hitel-igénylést tervez? Segítünk!


A pályázatok részleteiről az alábbi linkeken olvashat:

Közép-Magyarországi régió kivételével az ország teljes területén megvalósuló beruházások esetén

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel - GINOP-8.4.1/A-17 (a pályázat részleteit a Széchenyi2020 honlapján ismerheti meg)Közép-Magyarországi régióban megvalósuló beruházások esetén (ideiglenesen szüneteltetve)
Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel - VEKOP-5.2.1-17 (a pályázat részleteit a Széchenyi2020 honlapján ismerheti meg)A pályázatok arculati előírásairól itt tájékozódhat

A tájékoztatás nem teljes körű, a hiteligénylést megelőzően kérjük olvassa el a részletes termékleírást (GINOP, VEKOP), illetve vegye fel a kapcsolatot az Ön számára legkönnyebben elérhető MFB Pont munkatársaival!


 

Kérjen visszahívást


Kérjük adja meg a nevét!

Még 100 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg e-mail címét!

Még 100 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók
Részletes fiók információk

Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.
MFB pontok listája
ONLINE IGÉNYLÉS