Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Mastercard Lounge

Budapest Bank Arany Hitelkártyájával a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján egy kellemes, magas színvonalú váróban töltheti a repülés előtti pillanatokat. Szeptemberben megnyílt a MasterCard® Lounge, ahol kivételes figyelemben részesítjük a Magyarország területén kibocsátott prémium MasterCard kártyás utasokat és partnerüket, illetve gyermekeiket is. Ha a MasterCard Lounge-ban várja gépét, olyan érzése lesz, mintha a saját nappalijából lépne a fedélzetre. Bárhová is indul, az út már az első perctől kezdve nagyszerű élmény lehet.

A MasterCard Lounge-ban kifinomult környezetben, exkluzív szolgáltatásokkal várjuk Önt:

  • modern elegancia
  • térítésmentes fogyasztás étel- és italkínálatunkból
  • dolgozósarok és ingyenes internethasználat
  • kényeztető masszázsfotel

A díjmentes belépést bármely Magyarország területén kibocsátott prémium MasterCard (Gold, Platinum, World) kártya biztosítja, a kártya felmutatása után. Indulás előtt, kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy prémium kártyája Önnél van! Kártyáját mindenképpen érdemes magával vinnie, hiszen végig hasznos útitársa lesz utazása során.

Nyitva tartás minden nap: 5:30 - 19:30

Jó utat és kellemes indulást kíván a MasterCard!

További információ: www.mastercard.hu/lounge

Budapest Bank Arany Hitelkártyás ügyfeleinket levélben is tájékoztatjuk a MasterCard Premium Selection Programról, a levélben küldött tájékoztató anyagban találnak egy egyedi kódot, mely segítségével regisztrálhatnak a programba. Az egyedi kód elvesztése esetén kérjük keresse fel Telebankunkat a 06-40-477-777-es telefonszámon.

 


Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó oldalak