Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Arany Hitelkártya

Arany Hitelkártya

Budapest Arany Hitelkártya1

Vigye magával mindenhová a Budapest Bank Arany Hitelkártyáját1, hiszen a világon bárhol fizethet vele, ahol MasterCard® bankkártyát elfogadnak. Így nem kell többé valutaváltással bajlódnia vagy túl sok készpénzt magánál tartania.

A Budapest Bank Arany Hitelkártya1 egy MasterCard Gold hitelkártya. Ez a dombornyomott kártya alkalmas internetes vásárlásra is. Otthonából, kényelmesen megvásárolhatja repülőjegyét, foglalhat szállást, beszerezhet mindent, amire csak szüksége lehet - ruhát, cipőt, könyvet vagy élelmiszert, elektronikus berendezéseket, megrendelhet különféle szolgáltatásokat. Természetesen kártyájával felvehet készpénzt is, hitelkerete 60%-áig1. (Az összeg után a tranzakció napjától számított hitelkamatot kell fizetni.)

Hitelkártyája akár 3 000 000 Ft-os hitelkeretet nyújthat, melyhez akár társkártyát is igényelhet, így többen is élvezhetik a vele járó kényelmet.
Egyszeri igénylés után az Ön személyre szabott hitelkerete folyamatosan rendelkezésére áll.

Emellett az Arany Hitelkártya1 3%-os kedvezményre jogosít minden hazai és külföldi hotel vagy légitársaság szolgáltatásainak igénybevételekor (pl. repülőjegy-vásárlás, utasbiztosítás stb.) vagy utazási irodáknál való fizetéskor. 2
Hotelekben történt költés csak a szállással és azzal kapcsolatban felmerült költségekre értendő, a hotelben található egyéb szolgáltatásokra, például ajándékboltban történő vásárlásra, nem.
Egyéb hazai vagy külföldi vásárlásoknál 1% kedvezményt nyújt2
A fenti kedvezmények mind a főkártyás, mind a hozzá kapcsolódó társhitelkártyás vásárlások után járnak Önnek; a kedvezmény jóváírása automatikusan, havonta egyszer, a vásárlási tranzakciók könyvelési hónapját követő elsején történik meg a főkártya-birtokos hitelszámláján.

Arany hitelkártyájával igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító sávját (Fast Track Security Lane), illetve a Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphet be jegyellenőrzéskor a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a Mastercard Prémium Lounge-ból élvezheti az előadásokat és a Mastercard Premium Selection Program legkülönfélébb, hosszú- és rövidtávú exkluzív ajánlatai közül is kedvére válogathat.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Mastercard Airport Lounge belépési feltételei 2019. április 1-től megváltoznak. Az Aranykártyával rendelkezők 2019. április 1. és 2019. december 31. között egyszeri alkalommal léphetnek be ingyenesen a váróba, minden további belépés 2500 Ft-ba kerül. 2020. január 1-től a belépés csak térítés ellenében lehetséges.

Használja okosan hitelkártyáját, 0% kamat a vásárlásokra1!

A hitelkártyához egy különálló számla tartozik, aminek használatakor Ön a bank és nem a saját pénzét költi. Amennyiben hitelkártyáját használja vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a következő hónap közepén szükséges befizetnie. Ha ekkor teljes tartozását (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezi, előző havi vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie. A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.1
Például, ha a hónap első napján, havi nagybevásárláskor is hitelkártyájával fizet, a vásárlás értékét ráér a következő hónap 15-ig visszafizetni. Ez azt jelenti, hogy 45 napig kamatmentesen3 használta a bank pénzét. Ha a hónap második napján vásárol, szintén a következő hónap 15-ig kell visszafizetni a vásárlás értékét, ekkor tehát a kamatmentes pénzhasználatra, és így visszafizetésre már csak 44 nap áll rendelkezésére, vagyis a hónap első napjától kezdődően a 45 napos kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.

A visszafizetés rendkívül rugalmas, hiszen Önnek minimum a kihasznált hitelkeret 5%-át kell havonta visszafizetnie1, ezen felül szabadon dönthet a visszafizetés mértékéről, igaz ekkor már nem tudja kihasználni a kamatmentes időszakot.

2016.06.23-tól megkötött szerződésekre érvényes reprezentatív példa::
Hitelkamat mértéke: évi 28,29%
Hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani).
Hitel teljes díja: 104 125 Ft
Hitel teljes összege: 500 000 Ft
Hitel futamideje: 1 év
Teljes hiteldíj mutató: 39,88%
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 604 125 Ft
Törlesztőrészletek összege: 50 344 Ft

Ismerje meg hitelkártyához kapcsolódó szolgáltatásainkat

Internetbank szolgáltatásunkkal egyszerűen és gyorsan lekérdezheti hitelkártyája aktuális egyenlegét, a számlához kapcsolódó tranzakcióit (beleértve a társhitelkártya tranzakcióit is), valamint megtekintheti, letöltheti vagy akár ki is nyomtathatja hitelkártyája kivonatát. Az Internetbank szolgáltatás díját a bank mindenkori, hatályban lévő Kamat- és Díjtáblázata tartalmazza.

Közüzemi számláit ezentúl hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízással. Így elkerülhető a sorban állás a postán, és egyszeri átutalásokkal sem kell bajlódnia. A szolgáltatás a Budapest Bank bankfiókjaiban igényelhető!

Kényelme és biztonsága érdekében egész világra szóló beépített Vienna Life Utasbiztosítás jár hitelkártyájához (Komfort 10 - egyéni fedezettel), mely garantálja az Ön biztonságát külföldi utazásai során. Ha egész családja számára szeretné biztosítani a védelmet, igényelhet családi csomagot!

Elvesztette vagy ellopták kártyáját? Gondoskodjon azonnal a kártyája letiltásáról! Igényelhet sürgősségi kártyapótlást és sürgősségi készpénzutalást is. Hívja az éjjel-nappal elérhető telefonos, ügyfélszolgálatunkat, a Telebankot a 1440-es számon.

Bővített Mobilbank Info szolgáltatásunkkal még biztonságosabbá teheti Főkártyája használatát. Kártyás tranzakcióiról (vásárlás, készpénzfelvétel) rövid szöveges üzenetben (SMS) értesítést kaphat. A szolgáltatás segítségével Ön bármikor felfüggesztheti és újra érvényesítheti kártyáját egy SMS elküldésével. A szolgáltatást Internetbankon keresztül is igényelheti. A Bővített Mobilbank Info szolgáltatás díját a bank mindenkori, hatályban lévő Kamat- és Díjtáblázata tartalmazza.

Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Plusz, mely nem csak halál, illetve balesetből eredő végleges, 50%-ot meghaladó rokkantság esetén, de tartós munkanélküliség valamint keresőképtelenség esetén is megtérítheti Ön helyett a teljes fennálló hiteltartozását. Nyugdíjasok és vállalkozók számára kiegészítő szolgáltatás a balesetből eredő (5 napot elérő) kórházi kezelés esetén a fennálló tartozás átvállalása.
A Hitelfedezeti Biztosítási Plusz Szolgáltatás, valamint a Vienna Life Utasbiztosítás feltételeiről részletes leírást (például kizárásokat, mentesüléseket, felmondás, lemondás) a Terméktájékoztatóban és Biztosítási Feltételekben talál, amelyet szíveskedjen figyelmesen elolvasni, lásd Kapcsolódó Oldalak.

 

Kérjük töltse ki az adatlapot!


Adja meg a vezetéknevét

Még 50 karaktert írhat be.


Adja meg a keresztnevét

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg elsődleges telefonszámát
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg másodlagos telefonszámát
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Visszahívás preferált időpontja?
Ide írhat megjegyzést

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg e-mail címét!

Még 50 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.