Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Avon Hitelkártya

 BUDAPEST SZÉPSÉG HITELKÁRTYA

MEGJEGYZÉS: 2014.12.01-TŐL A BUDAPEST SZÉPSÉG HITELKÁRTYA IGÉNYLÉSI LEHETŐSÉGE MEGSZŰNT!

2014.06.01-ével megszűnt az AVON Szépségpont-program. Ezt követően a kártya a Hitelkártya Hűségprogram része.

Szeretne egy egyszerű, megújuló, rugalmas és biztonságos partnert? A Budapest Bank Budapest Szépség hitelkártyájában2 pontosan ilyen társra lelhet. Hiszen mindig kéznél van, akár 53 nap kamatmentes hitelt biztosít1, és az általa nyújtott hitelkeret elérheti akár az 1 000 000 Ft-ot is. A hitelkártya szabadon felhasználható keretével mostantól semmire sem kell nemet mondania. Legyen szó ruhákról, műszaki cikkekről vagy bármiről, bátran igent mondhat mindenre, amit csak szeretne.

0% KAMAT A VÁSÁRLÁSOKRA3? HOGYAN?

Ha ma Ön vásárlásai alkalmával folyószámlájához tartozó, úgynevezett betéti kártyáját használja, az elköltött összeg számlájáról azonnal levonásra kerül. És természetesen a levont összeg tovább már nem kamatozik.

A hitelkártyához azonban egy különálló számla tartozik, aminek használatakor Ön a bank és nem a saját pénzét költi. Amennyiben hitelkártyáját használja vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a következő hónap közepén szükséges befizetnie. Ha ekkor teljes tartozását (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezi, előző havi vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie.

Például, ha a hónap első napján, havi nagybevásárláskor is hitelkártyájával fizet, a vásárlás értékét ráér a következő hónap 23-ig visszafizetni. Ez azt jelenti, hogy 53 napig kamatmentesen használta a bank pénzét.1 Ha a hónap második napján vásárol, szintén a következő hónap 23-ig kell visszafizetni a vásárlás értékét, ekkor tehát a kamatmentes pénzhasználatra, és így visszafizetésre már csak 52 nap áll rendelkezésére, vagyis a hónap első napjától kezdődően a 53 napos kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.

2014.06.16-tól megkötött szerződés esetében érvényes reprezentatív példa:

Hitelkamat mértéke és típusa: évi 33,96%
Hitel teljes díja: 82 380 Ft
Hitel teljes összege: 375 000 Ft
Hitel futamideje: 1 év
Teljes hiteldíj mutató: 40,7 %
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 457 380 Ft
Törlesztőrészletek összege: 38 115 Ft

KÖNNYEBB LENNE RÉSZLETEKBEN VISSZAFIZETNI?

Semmi probléma! Önnek csak a kihasznált hitelkeret 5%-át kell havonta visszafizetnie2. Ekkor ugyan nem tudja kihasználni a kamatmentes időszakot (hitelszámláját a költések napjától számított hitelkamat terheli), de gondoljon utána, hogy mennyi mindent tudott előbb megvenni, mennyi kedvezményt tudott kihasználni, ami hitelkártyája nélkül nem sikerült volna.

ARANYTARTALÉK A ZSEBBEN?

Pontosan! Hitelkerete mindig hozzáférhető, így soha nem kerülhet pénzszűkébe. Elkölthető hitelkerete pedig minden befizetéssel ismét növekszik, ami azt jelenti, hogy újra és újra felhasználható.

MI BIZTOSÍTJA A HITELKÁRTYA BIZTONSÁGOS HASZNÁLATÁT?

Bővített Mobilbank Info szolgáltatásunk djmentesen igényelhető, mely lehetővé teszi a biztonságos kártyahasználatot, hiszen minden tranzakcióról azonnal SMS üzenetben értesítjük. Az üzenet tartalmazza a tranzakció helyét, összegét és a még felhasználható hitelkeretet. Budapest Internetbank? díjmentes szolgáltatásunkkal nyomon követheti kiadásait és egyenlegének alakulását. Havi számlakivonatán pedig tételesen újra ellenőrizheti adott havi kártya forgalmát. Ne feledje, hogy a hitelkártyájához tartozó napi vásárlási és készpénzfelvételi összeghatárokat Ön bármikor megváltoztathatja. Például, ha kártyájával intézi havi költéseinek nagy részét, és tudja, hogy a legmagasabb összeg sem szokta meghaladni az 50 000 forintot, akkor erre kell beállíttatnia a napi vásárlási összeghatárt. Hívja Telebankunkat, a 1440-es számon, ahol munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak.

MILYEN ÖSSZEGŰ HITELKERETET AD ÖNNEK EZ A HITELKÁRTYA?

Hitelkártyája akár 1 000 000 Ft-os hitelkeret nyújthat Önnek. Társkártyát is igényelhet Főkártyája mellé (maximum 3 darabot), így az egész család ugyanazt a hitelkeretet használhatja.

HOL LEHET HITELKÁRTYÁVAL FIZETNI?

Vásárolhat vele élelmiszert, ruhát, cipőt, könyvet, tanszert, kozmetikai, háztartási és műszaki cikkeket, fizethet vele szolgáltatásokat, tankolhat.

Hitelkártyájával belföldön és külföldön minden olyan elfogadóhelyen fizethet és pénzkiadó automatánál készpénzhez juthat, ahol a MasterCard embléma látható. Ez a dombornyomott kártya alkalmas internetes vásárlásra is.
A bankkártyás vásárlások mind Magyarországon, mind külföldön díjmentesek!

MENNYI KÉSZPÉNZT LEHET FELVENNI EZZEL A HITELKÁRTYÁVAL?

Természetesen, a vásárlások mellett kártyájával készpénzt is felvehet hitelkerete 60%-áig. A felvett összeg után, a tranzakció napjától számított hitelkamatot kell fizetni.

HITELKÁRTYA HŰSÉGPROGRAM: PONT ÖNNEK!

A Hitelkártya Hűségprogrammal a forintok visszatalálnak Önhöz, pont úgy, ahogy azt Ön szeretné! Csatlakozzon a Programhoz és minden hitelkártyás vásárlását pontokkal jutalmazzuk, amelyeket értékes forintokra válthat be! Minden egyes belföldi hitelkártyás vásárláskor 100 forintonként 1 pontot, külföldi vásárlásai során pedig 2 pontot adunk Önnek. A pontok beváltása rugalmas, Ön döntheti el, hogy az összegyűjtött pontokat mire váltja be.


2Az itt közétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A Hűségprogramba beléptetett hitelkártyán nyújtott kedvezmény maximális összege havi 10 000 pont. A Pontgyűjtő Szabályzat mindenkor hatályos rendelkezései a Bank fiókjaiban, valamint a Bank honlapján (myhuswhqbpwebt1) tekinthetők meg.

3A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. A 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve a 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.