Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Hitelkártyás fizetés csoportos beszedési megbízáson keresztül

Örömmel értesítjük, hogy a Budapest Bank hitelkártyái egy újabb szolgáltatással állnak az Ön rendelkezésére!
Közüzemi számláit ezentúl hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízáson keresztül. Ezáltal Önnek nem kell a postán sorban állni a csekkfeladás miatt, és nem kell egyszeri átutalásokkal sem bajlódnia.

Miért előnyös a csoportos beszedési megbízás Önnek?

A csoportos beszedési megbízással Ön kényelmesen, biztonságosan, és mindig határidőre tudja rendezni közüzemi díjait, legyen a víz, gáz, telefon, TV vagy közös költség. A Bank minden hónapban teljesíti a díjak befizetését*, melyek visszafizetését Ön ráér később, a többi hitelkártyás költésének törlesztésével együtt rendezni.

Ráadásul duplán jól járhat, ha hitelkártyájáról indít csoportos megbízást! Amennyiben ugyanis hitelkártyájához vásárlási kedvezmények kapcsolódnak (akár pénzvisszafizetés, akár Hűségprogram), ez vonatkozik a csoportos beszedési megbízáson keresztül fizetett összegekre is!
A kedvezményekről érdeklődjön a Budapest Telebank 1440-es telefonszámán!

Mit kell tennie?

Önnek nincs más dolga, mint bármely Budapest Bank fiókban Csoportos Beszedési Megbízás nyomtatványt kitölteni. A megbízás megadásának és teljesítésének sincsen külön díja!

Fontos tudnivalók

  • Csoportos beszedési megbízást bármely Budapest Bank fiókban megadhat!
  • Egyszerre több szolgáltatót is megjelölhet, melynek díjait ezentúl csoportos beszedéssel kívánja rendezni hitelkártyájáról! A megbízásokhoz a szolgáltató azonosítója is szükséges, erről a Budapest Bank munkatársai is készséggel nyújtanak felvilágosítást.
  • Saját díjai mellett megadhat más fogyasztóra vonatkozó csoportos beszedési megbízást is! Az egyes megbízásokhoz szüksége lesz a fogyasztói azonosító(k)ra, melyet a szolgáltatótól kapott számlán talál meg. Ha ezt nem tudja, akkor érdemes a számlákat magával hoznia!
  • Megadhatja a terhelés felső összeghatárát, így csak olyan összegig teljesít a Bank beszedést, amit Ön indokoltnak tart! Előre meghatározhatja azt is, hogy mikortól és meddig teljesítse a Bank az egyes megbízásokat.
  • Az átutalásokról Mobilbank SMS-ben, illetve a havi hitelkártya kivonaton tájékoztatjuk.
  • Csoportos beszedési megbízást csak a főhitelkártya birtokos adhat meg. A Bank a megbízást csak aktivált kártyáról és csak az elérhető hitelkeret erejéig tudja teljesíteni!
  • Csoportos beszedési megbízás vásárlásnak minősül, emiatt beleszámít a napi vásárlási limitbe összegszerűen és darabszámban is, kérjük, a napi limitek beállításánál ügyeljen erre.