Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Go! Kártya

 


Go! Hitelkártya

Ha most igényel bankfiókunkban Go! hitelkártyát, akkor

 • 3%-ot takaríthat meg minden tankolásából és benzinkúton történt vásárlásából1,
 • 1%-ot minden egyéb vásárlásából és csoportos beszedési megbízásaiból1

06-1 450-7782

Hívja a hitelvonalat


Partner Plusz Program

Hol ad kedvezményt a GO! Kártya1?

Tankolásait minden olyan benzinkútnál fizetheti, ahol MasterCard bankkártyát elfogadnak. Vásárolhat élelmiszert, ruhát, cipőt, könyvet, tanszert, kozmetikai, háztartási és műszaki cikkeket, fizethet vele szolgáltatásokat.

Hol lehet hitelkártyával fizetni?

MasterCard Standard hitelkártyájával belföldön és külföldön minden olyan elfogadóhelyen fizethet és pénzkiadó automatánál készpénzhez juthat, ahol a MasterCard embléma látható. Ez a dombornyomott kártya alkalmas internetes vásárlásra is.
A bankkártyás vásárlások mind Magyarországon, mind külföldön díjmentesek!4

Milyen összegű hitelkeretet ad ez a kártya?

MasterCard Standard kártyája akár 1 000 000 Ft-os hitelkeretet nyújthat Önnek. Társkártyát is igényelhet Főkártyája mellé (maximum 3 darabot), így az egész család ugyanazt a hitelkeretet használhatja.

Mennyi készpénzt lehet felvenni ezzel a hitelkártyával?

Természetesen a vásárlások mellett kártyájával készpénzt is felvehet hitelkerete 60%-áig2. A felvett összeg után a tranzakció napjától számított hitelkamatot kell fizetni.


Kondíciók

2016.06.23-tól megkötött szerződésekre érvényes reprezentatív példa:

 • Hitelkamat mértéke: évi 34,16%
 • Hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani).
 • Hitel teljes összege: 375 000 Ft
 • Hitel futamideje: 1 év
 • Teljes hiteldíj mutató: 39,88%
 • Hitel teljes díja: 78 095 Ft
 • Hitel futamideje: 1 év
 • Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 453 095 Ft
 • Törlesztőrészletek összege: 37 758 Ft

Go Hitelkártya jellemzők

0% kamat a vásárlásokra3? Hogyan?

Ha ma Ön vásárlásai alkalmával fizetési számlájához tartozó, úgynevezett betéti kártyáját használja, az elköltött összeg számlájáról azonnal levonásra kerül. És természetesen a levont összeg tovább már nem kamatozik. A kártyához azonban egy különálló számla tartozik, aminek használatakor Ön a bank és nem a saját pénzét költi. Amennyiben vásárlásait kártyával fizeti, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a következő hónap közepén szükséges befizetnie. Ha ekkor teljes tartozását rendezi, előző havi vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie.

Például, ha a hónap első napján, havi nagybevásárláskor és tankolásnál is GO! Kártyával3 fizet, a vásárlás értékét ráér a következő hónap 15-éig visszafizetni. Ez azt jelenti, hogy 45 napig kamatmentesen2 használta a bank pénzét.
Ha a hónap második napján vásárol, szintén a következő hónap 15-ig kell visszafizetni a vásárlás értékét, ekkor tehát a kamatmentes pénzhasználatra, és így visszafizetésre már csak 44 nap áll rendelkezésére, vagyis a hónap első napjától kezdődően a 45 napos kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.

Könnyebb lenne részletekben visszafizetni?

Semmi probléma! Önnek csak a kihasznált hitelkeret 5%-át kell havonta visszafizetnie3. Lehet, hogy pár hónap múlva lehetősége lesz magasabb törlesztőrészlet befizetésére, vagy akár teljes tartozása kiegyenlítésére. Ekkor ugyan nem tudja kihasználni a kamatmentes időszakot (hitelszámláját a költések napjától számított hitelkamat terheli), de gondoljon utána, hogy mennyi mindent tudott előbb megvenni, mennyi kedvezményt tudott kihasználni, ami GO! Kártyája3 nélkül nem sikerült volna.

Mi biztosítja a kártya biztonságos használatát?

Bővített Mobilbank Info® szolgáltatásunk havi díj ellenében igényelhető, mely lehetővé teszi a biztonságos kártyahasználatot, hiszen minden tranzakcióról azonnal SMS üzenetben értesítjük. Az üzenet tartalmazza a tranzakció helyét, összegét és a még felhasználható hitelkeretet. Budapest Internetbank® szolgáltatásunkkal díjmentesen nyomon követheti kiadásait és egyenlegének alakulását. Havi számlakivonata segítségével pedig tételesen újra ellenőrizheti adott havi kártyaforgalmát. Ne feledje, hogy a kártyájához tartozó napi vásárlási és készpénzfelvételi összeghatárokat Ön bármikor megváltoztathatja. Például, ha kártyájával intézi havi költéseinek nagy részét, és tudja, hogy a legmagasabb összeg sem szokta meghaladni az 50 000 forintot, akkor erre kell beállíttatnia a napi vásárlási összeghatárt. Hívja Telebankunkat a 1440-es számon, ahol munkatársainka nap 24 órájában rendelkezésére állnak.

 

Kérjen visszahívást!


Adja meg vezetéknevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Adja meg keresztnevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát, amelyen el tudjuk érni!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát, amelyen el tudjuk érni!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg érvényes email-címét, amelyen el tudjuk érni!

Még 50 karaktert írhat be.



Részletes fiók információk

Ha megjegyzése vagy észrevétele van, kérjük ide írja.

Még 50 karaktert írhat be.



Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.

Hirdetmények és Kondíciók