Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Hitelkártya hűségprogram

HITELKÁRTYA HŰSÉGPROGRAM: PONT ÖNNEK!

A Hitelkártya Hűségprogrammal a forintok visszatalálnak Önhöz, pont úgy, ahogy azt Ön szeretné! PONT ÖNNEK SZÓL! A Hitelkártya Hűségprogram igazi telitalálat! Csatlakozzon a Programhoz és minden hitelkártyás vásárlását pontokkal jutalmazzuk, amelyeket értékes forintokra válthat be! Minél többet használja kártyáját, annál több beváltható pontra tesz szert! Ezentúl hitelkártyája nem csak kényelmes és biztonságos, de kifizetődő is!

MILYEN KÁRTYÁKKAL GYŰJTHET PONTOT?

A Hitelkártya Hűségprogramhoz minden új és meglévő főkártya birtokos ingyenesen csatlakozhat, aki Budapest Standard és Electronic, Budapest Áruvásárlási Kártyával, Lady Electronic és Lady Standard Hitelkártyával, Elektropont Áruvásárlási Kártyaval, UEFA Champions League Hitelkártyával, MKK Áruvásárlási Kártyával, T-Mobile Dombornyomott Kártyával, T-Mobile Standard Hitelkártyával vagy a Tesco Áruházakban igényelt Budapest Standard Hitelkártyával vagy a Credigen ügyfelek részére kibocsátott Budapest Standard Hitelkártyával rendelkezik! A pontgyűjtésben a fő- és társkártyák költései is számítanak, így a főkártya birtokos a társkártyás tranzakciók után is kap hűségpontot.

PONTGYŰJTÉS EGYSZERŰEN!

A Hitelkártya Hűségprogram a lehető legegyszerűbb módja a pontgyűjtésnek. Mindössze annyit kell tennie, hogy rendszeresen, minél gyakrabban fizet Budapest Bank hitelkártyájával. És már gyűlnek is a forintok. Minden egyes belföldi hitelkártyás vásárláskor 100 forintonként 1 pontot adunk Önnek. Külföldi vásárlásai dupla pontot érnek, tehát 100 Ft-ért 2 pontot kap. Ne feledje, ezek a pontok a Társhitelkártyával indított tranzakciók után is járnak! A pontokat automatikusan a főkártyán számoljuk, a gyűjtött pontokról a havi hitelkártya kivonaton kap összesítést.

Hitelkártya Hűségprogram

MEGÉRI BELÉPNI A PROGRAMBA!

Lépjen be a Hűségprogramba, és az első 1000 forintot meghaladó kártyahasználatért 500 Hűségponttal jutalmazzuk Önt! Ezen felül évente egyszer, a főkártya birtokos születésnapján, 200 bónusz ponttal is megemeljük Hűségpont-egyenlegét! A Hűségpontok gyűjtésének részletes feltételeiről a mindenkor aktuális Hitelkártya Hirdetmény valamint Kedvezmény és Pontgyűjtő Szabályzat, és a Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek 8.pontjának Hűségprogramra vonatkozó kiegészítő feltételeiből tájékozódhat, illetve kollégáinktól személyesen vagy telefonon érdeklődhet.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a hatályos Hitelkártya Pontgyűjtő Szabályzatot is, amely a kedvezmények feltételeinek részletes leírását (például kedvezmény maximális értékére vonatkozó korlátozásokat, a kedvezmény kiszámítását és elszámolását, stb.) tartalmazza.

PONTGYŰJTÉSI ÚTMUTATÓ

  Hűségpont
Belépés után első kártyahasználat 500 pont minimum 1000 Ft tranzakció érték után
Belföldi vásárlás 100 Ft = 1 pont
Külföldi vásárlás 100 Ft = 2 pont
Éves bónuszpont 200 pont

A Hűségprogramba beléptetett hitelkártyán nyújtott kedvezmény maximális összege havi 5 000 pont.

MIT KAPHAT A PONTOKÉRT?

Nemcsak a pontgyűjtés egyszerű, hanem a beváltás is! Ön eldöntheti, hogy az összegyűjtött pontokat mire váltja be. Beváltáskor minden pont 1 Ft-ot ér. Az összegyűjtött pontokat Telebankon keresztül válthatja be, a
1440-es telefonszámon minden nap 08:00 és 20:00 között.

HŰSÉGPONTOK AZ ALÁBBI MÓDON VÁLTHATÓK BE:

A beváltás típusa A tranzakcióért jártó hűségpontok beválátási értéke
Főkártya éves díj visszatérítés kedvezményként1 1 pont= 1 Ft
Kedvezmény visszatérítés a Hitelszámla egyenlegén 1 pont= 1 Ft


Hitelkártya megnevezése Visszatérítés kedvezményként
Budapest Bank Standard és Electronic Hitelkártya
Tesco áruházakban igényelt Budapest Standard Hitelkártya
Budapest Standard Hitelkártya Credigen ügyfeleknek
Visszatérítés hitelszámlán
Lady Standard és Electronic Hitelkártya Visszatérítés hitelszámlán
Budapest, Elektropont és MKK Áruvásárlási Kártya Visszatérítés hitelszámlán
UEFA Champions League Hitelkártya Visszatérítés hitelszámlán
T-Mobile Dombornyomott és Electronic Hitelkártya Visszatérítés hitelszámlán
AVON Kártya (2014.06.01-től) Visszatérítés hitelszámlán


A további részletekről (pl. belépés, pontgyűjtés, pontbeváltás feltételei) a mindenkori aktuális Hitelkártya Hirdetmény valamint Kedvezmény és Pontgyűjtő Szabályzat, és a Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek 8.pontjának Hűségprogramra vonatkozó kiegészítő feltételeiből tájékozódhat.