Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Lady Hitelkártya

 Lady Hitelkártya

Több-e a Lady Hitelkártya2 más hitelkártyáknál?

Igen, mert 5-10% állandó kedvezményt2 biztosít Önnek több országos üzletláncban. Így jelentős összeget spórolhat meg, ha hitelkártyájával fizet.

Éljen a kedvezményekkel

A Lady Hitelkártya2 a következő kedvezményeket biztosítja az Ön számára partnereinknél:

Aranypók
  • 500 Ft értékű vásárlási utalvány minden elköltött 5 000 Ft után.
Danubius Hotels
  • 5% kedvezmény szobaéjszaka vagy a szobaéjszakát tartalmazó csomag árából.
  • 10% kedvezmény az éttermi szolgáltatás, valamint a Premier Fitness Club bérlet árából.
Demko
  • 6% kedvezmény Demko bútor és ágybelső vásárlása estén****
  • 10% kedvezmény Demko gyapjútermékek vásárlása estén****

HITELKÁRTYA HŰSÉGPROGRAM: PONT ÖNNEK!

A Hitelkártya Hűségprogrammal a forintok visszatalálnak Önhöz, pont úgy, ahogy azt Ön szeretné! Csatlakozzon a Programhoz és minden hitelkártyás vásárlását pontokkal jutalmazzuk, amelyeket értékes forintokra válthat be! Minden egyes belföldi hitelkártyás vásárláskor 100 forintonként 1 pontot, külföldi vásárlásai során pedig 2 pontot adunk Önnek. A pontok beváltása rugalmas, Ön döntheti el, hogy az összegyűjtött pontokat mire váltja be.

Reprezentatív példa
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 34,08%
Hitel teljes díja: nem értelmezhető
Hitel teljes összege: 375 000 Ft
Hitel futamideje: 1 év
Teljes hiteldíj mutató: 43,9%
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg és a törlesztőrészletek összege: nem értelmezhető

0% kamat a vásárlásokra2? Hogyan?

Ha ma Ön vásárlásai alkalmával folyószámlájához tartozó, úgynevezett betéti kártyáját használja, az elköltött összeg számlájáról azonnal levonásra kerül. És természetesen a levont összeg tovább már nem kamatozik.

A hitelkártyához azonban egy különálló számla tartozik, aminek használatakor Ön a bank és nem a saját pénzét költi. Amennyiben hitelkártyáját használja vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a következő hónap közepén szükséges befizetnie. Ha ekkor teljes tartozását (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezi, előző havi vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie.

Ha a hónap második napján vásárol, szintén a következő hónap 15-ig kell visszafizetni a vásárlás értékét, ekkor tehát a kamatmentes pénzhasználatra, és így visszafizetésre már csak 44 nap áll rendelkezésére, vagyis a hónap első napjától kezdődően a 45 napos kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.

Könnyebb lenne részletekben visszafizetni?

Semmi probléma! Önnek csak a kihasznált hitelkeret 5%-át2 kell havonta visszafizetnie. Ekkor ugyan nem tudja kihasználni a kamatmentes időszakot (hitelszámláját a költések napjától számított hitelkamat terheli), de gondoljon utána, hogy mennyi mindent tudott előbb megvenni, mennyi kedvezményt tudott kihasználni, ami hitelkártyája nélkül nem sikerült volna.

Aranytartalék a zsebben?

Pontosan! Hitelkerete mindig hozzáférhető, így soha nem kerülhet pénzszűkébe. Elkölthető hitelkerete pedig minden befizetéssel ismét növekszik, ami azt jelenti, hogy újra és újra felhasználható.

Mi biztosítja a Budapest Hitelkártya biztonságos használatát?

Budapest Mobilbank Info? szolgáltatásunk havi díj ellenében igényelhető, mely lehetővé teszi a biztonságos kártyahasználatot, hiszen minden tranzakcióról azonnal SMS üzenetben értesítjük. Az üzenet tartalmazza a tranzakció helyét, összegét és a még felhasználható hitelkeretet.
Budapest Internetbank? díjmentes szolgáltatásunkkal nyomon követheti kiadásait és egyenlegének alakulását.
Havi számlakivonatán pedig tételesen újra ellenőrizheti adott havi kártya forgalmát.
Ne feledje, hogy a hitelkártyájához tartozó napi vásárlási és készpénzfelvételi összeghatárokat Ön bármikor megváltoztathatja. Például, ha kártyájával intézi havi költéseinek nagy részét, és tudja, hogy a legmagasabb összeg sem szokta meghaladni az 50 000 forintot, akkor erre kell beállíttatnia a napi vásárlási összeghatárt. Hívja Telebankunkat, a 1440-es számon, ahol munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak.

Milyen összegű hitelkeretet ad Önnek ez a hitelkártya?

MasterCard Standard hitelkártyája akár 1 000 000 Ft-os hitelkeret nyújthat Önnek.
Társkártyát is igényelhet Főkártyája mellé (maximum 3 darabot), így az egész család ugyanazt a hitelkeretet használhatja.

Hol lehet hitelkártyával fizetni?

Vásárolhat vele élelmiszert, ruhát, cipőt, könyvet, tanszert, kozmetikai, háztartási és műszaki cikkeket, fizethet vele szolgáltatásokat, tankolhat.

MasterCard Standard hitelkártyájával belföldön és külföldön minden olyan elfogadóhelyen fizethet és pénzkiadó automatánál készpénzhez juthat, ahol a MasterCard embléma látható. Ez a dombornyomott kártya alkalmas internetes vásárlásra is.
A bankkártyás vásárlások mind Magyarországon, mind külföldön díjmentesek!

Mennyi készpénzt lehet felvenni ezzel a hitelkártyával?

Természetesen, a vásárlások mellett kártyájával készpénzt is felvehet hitelkerete 60%-áig2. A felvett összeg után, a tranzakció napjától számított hitelkamatot kell fizetni.