Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Likvid 12 hónapos Prémium Betét

Likvid 12 hónapos Prémium betéttel 0,50% kamatot érhet el 1 éves futamidőre

A LIKVID 12 HÓNAPOS PRÉMIUM BETÉT KAMATA

Futamidõ összeghatár (Ft) éves kamat % = EBKM egy hónapon túli feltörés esetén időarányosan fizetett éves felmondásos kamat (%) = EBKM
12 hónap 100.000-tól 0,50 0,20

MITŐL KÜLÖNLEGES A 12 HÓNAPOS LIKVID PRÉMIUM BETÉT?

A Likvid 12 hónapos Prémium betét legfőbb jellemzője, hogy kombinálja a hosszabb távra fix kamatot a rugalmassággal, a rövidebb időhorizont lehetőségével. A Likvid 12 hónapos lekötött betét a fent jelzett kamatot fizet a lejáratkor. Különlegessége ezen felül abban rejlik, hogy a kamat nagyobb részét időarányosan Ön akkor is megkapja, ha bármilyen előre nem látható ok miatt fel kellene törnie (meg kell szüntetnie) a betétjét, bármikor a lekötés második hónapja és a futamidő vége között. Ez esetben ugyanis időarányosan fizetjük a fent jelzett éves felmondásos kamatot a lekötés és feltörés közti időszakra, így Ön lényegében látra szólóan tud hozzájutni ehhez a kamathoz. A lekötést követő egy hónapon belüli megszüntetés esetén a Bank nem fizet kamatot.

A Likvid 12 hónapos Prémium betét lekötése nincs speciális feltételekhez kötve, így magánszemély ügyfelünk lekötheti bármely Budapest Banknál vezetett fizetési számlájáról, több betét is leköthető, és a lekötés összegének nincsen felső határa. A Likvid 12 hónapos Prémium betét betéti TBSZ (Tartós Befektetési Szerződés) keretében is leköthető.

A Likvid 12 hónapos Prémium betét ajánlat már 100.000 Ft-tól igénybe vehető, a Budapest Bank Internetbankjában is.

Figyelem! A Budapest Internetbankon keresztül Likvid 12 hónapos Prémium betét a betétlekötési menüben csak a 'Likvid 12 hónapos Prémium betét' - mint betéttípus - kiválasztásával köthető le. A menüben a 'Prémium betét' betéttípus esetén a 12 hónapos futamidő kiválasztásával a standard 12 hónapos Prémium betét kamatai/kondíciói hatályosak.

MELYEK A PRÉMIUM BETÉT ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI?

A Prémium betétek fix kamatú lekötött betétek, ez a maximális biztonságot és kiszámíthatóságot előnyben részesítő ügyfeleink egyik leginkább kedvelt megtakarítási formája. Prémium betétet általános esetben egyszeri, vagy folyamatos lekötésként is el lehet helyezni. Az egyszeri lekötés lejáratkor a fizetési számlán kerül jóváírásra, a folyamatos lekötés az Ön további rendelkezéséig automatikusan megújul a következő futamidőre a fordulónapon hatályos kondíciókkal. A lekötés minimum összege betétenként 100.000 Ft. Egyéb általános információkat a Prémium betétekről itt talál.

A Prémium betétek OBA garanciával rendelkezik, a betétbiztosítás szabályai szerint.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777