Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Prémium Betét

A Budapest Bank többféle megtakarítási lehetőséget kínál azon ügyfeleinek, akik hagyományosan biztonságos, könnyen kezelhető formában szeretnék kamatoztatni pénzüket. A biztonságot és kiszámíthatóságot előtérbe helyező ügyfeleink egyik legkedveltebb választása a Prémium Betét.

Melyek a Prémium Betét legfontosabb jellemzői?

A Prémium Betét lekötött forintbetét, amelyet azokra a megtakarításokra ajánlunk, amelyeket Ön maximális biztonságra és kiszámíthatóságra törekedve kíván kezelni.

Többféle futamidővel és típusban választható - egyszeri, ill. folyamatos lekötésként, a kamat tőkésítésével, ill. fizetési számlán történő jóváírásával. A lekötés minimum összege 100 ezer Ft.

A kamat mindig a teljes betétre vonatkozik. A kamat fix, a futamidő alatt a pénzpiaci változások kockázata a lekötést nem érinti.

Melyek a 12 hónapos TBSZ Prémium betét legfontosabb jellemzői?

A 12 hónapos TBSZ betét lekötésére kizárólag Tartós Befektetési Szerződés keretén belül, Tartós Befektetési Betétszámláról van lehetőség. A Tartós Befektetési Betétszámla leírását és annak kondícióit a Budapest Bank mindenkor hatályos "Tartós Befektetési Betétszámla" hirdetménye tartalmazza. A 12 hónapos TBSZ betét, amennyiben automatikusan megújuló betétként került lekötésre, a fordulónapon a mindenkor hatályos 'Prémium betét' hirdetményben 12 hónapos TBSZ lekötött betétként jelölt lekötés kondícióival kerül automatikusan újra lekötésre, ill. ha külön 12 hónapos TBSZ betét nincsen feltüntetve, a standard 12 hónapos Prémium betét kondícióival.

Már az internetbankban is!

A Prémium betét már néhány kattintással a megújult Budapest Internetbankban is elérhető a Betét / Új betétlekötés menüpontban. Belépés az internetbankba!

A Prémium betét OBA garanciával rendelkezik, a betétbiztosítás szabályai szerint.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777