Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Tartós Befektetési Szerződés Plusz

TBSZ Plusz Kombinált Megtakarítás

Új, kombinált megtakarítási ajánlatunk a TBSZ Plusz, amelyben a bankon kívüli forrásból1 érkező megtakarítását helyezheti el.

Ez a konstrukció két részből áll: a megtakarítás legfeljebb 50%-át a kiemelt, 1,90%-os kamatozású, Kombinált Likvid 12 hónapos Prémium Betétben (EBKM: 1,90%), a fennmaradó összeget pedig Forint Tartós Befektetési Értékpapírszámlán (értékpapír TBSZ-en2) helyezheti el. Az értékpapír TBSZ-re helyezett összeget a Budapest Bank által a Forint TBSZ-en forgalmazott, szabadon választott értékpapírokba fektetheti.

Így párhuzamosan juthat rövidebb távon kiemelkedő, 1,90%-os betéti kamathoz (EBKM 1,90%), hosszabb távon pedig az értékpapír TBSZ segítségével akár adómentes megtakarításhoz!

TBSZ Plusz


Betéti rész: Kombinált Likvid 12 hónapos Prémium Betét

  • Kiemelkedő, fix 1,90%-os betéti kamat 1 teljes évre (EBKM 1,90%)
  • Rugalmas hozzáférést is biztosít, hiszen egy hónapon túli feltörés esetén is 0,05% kamatot ad időarányosan (EBKM 0,05%)
  • Elhelyezhető összeg: 1-20 millió Ft, max. a befektetési résszel megegyező összeg1

Befektetési rész: a Budapest Bank által forgalmazott, forint Tartós Befektetési Értékpapírszámlán elérhető értékpapírok

  • A nyitás évét követő 5 naptári év elteltével teljesen adómentes az itt elhelyezett megtakarítás hozama
  • Szabadon választhat a Budapest Bank által forgalmazott értékpapírok (befektetési jegyeket, állampapírokat) kínálatából.
  • Elhelyezhető összeg: min. 1 millió Ft1


Tehát már összesen 2 millió Ft-tól kiemelkedő feltételekkel helyezheti el megtakarítását.Lépjen most, nyerjen többet! Foglaljon időpontot online, és látogasson el egyik fiókunkba!

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777

A kombinált megtakarítási ajánlat részletes kondícióinak összefoglalását a Budapest Bank ’TBSZ Plusz’ Hirdetménye és Kiemelt Befektetői Információk elnevezésű hirdetménye tartalmazza, amely elérhető a Budapest Bank honlapján, ill. a Bank fiókjaiban.