Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: cg.01-10-041037, nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság) (a továbbiakban: Bank), abból a célból kezeli, hogy közvetlenül vagy megbízottja útján Önt a jövőben a Bank szolgáltatásairól személyesen, telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel. Ezek a megkeresések nem minősülnek a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. Az adatszolgáltatás önkéntes.

LEIRATKOZÁS

Az adatkezelési engedély visszavonására Önnek bármikor lehetősége van, így azonban az Ön számára értékes pénzügyi tanácsokról maradhat le. Ha ennek ellenére nem szeretne értesülni a Bank ajánlatairól, akkor bármikor, indokolás nélkül kérheti adatainak közvetlen üzleti célú megkeresés céljából történő kezelésének megszüntetését. Az adatkezelés megszüntetésére vonatkozó kérelmét az alábbi módokon tudja eljuttatni a Bankhoz számlaszáma(i) feltüntetésével:

  • Személyesen: a Bank bármely bankfiókjában
  • Írásban: Budapest Bank Zrt., 1138 Budapest, Váci út 193.
  • Telefonon: (06-1) 4-777-777 vagy 1440
  • Emailben: info@budapestbank.hu

Amennyiben Ön visszahívási adatlap kitöltéséhez, illetve az online chat beszélgetés megkezdésével kapcsolódóan kattintott jelen Adatkezelési oldalra, akkor a "Küldés", illetve a "Chat indítás” gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Az Autófinanszírozás online igénylési felületének használata regisztrációhoz kötött. A regisztráció során megadott e-mail címet, vagy amennyiben a regisztráció Facebook vagy Google fiók segítségével történik a felhasználó azonosítása céljából e-mail címét és ezzel együtt felhasználói azonosítóját a Bank felhasználja és a későbbi bejelentkezések érdekében eltárolja a regisztráció felhasználó által történő törlésének időpontjától számított legfeljebb 6 hónapig.


 


Általános Szerződési Feltételek és Üzletszabályzat