Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Lakossági deviza folyószámla

A Budapest Bank lakossági deviza folyószámlája kézenfekvő megoldás a valutában és devizában végzett műveletek kényelmes és gyors intézéséhez. Számláját egyaránt elérheti Budapest Internetbankon keresztül, illetve a teljes Budapest Bank fiókhálózatban, valamint tájékozódhat számlájáról a TeleBankon keresztül. A számla elsősorban tranzakciók lebonyolítására szolgál, de szabad pénzeszközeit akár lekötött betétként is kamatoztathatja. Az EUR, USD, GBP és CHF devizanemekben nyitható, havi számlavezetési díj mentes folyószámla az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

A lakossági deviza folyószámla a következő szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

 • Kivonat
  Bankszámlájának forgalmáról havonta kivonatot küldünk. Bővebb információ.
 • Pénztári készpénz ki- és befizetés
  Deviza folyószámlájára bármely Budapest Bank fiókban tetszőleges valutában fizethet be, illetve vehet fel onnan készpénzt az Önnek megfelelő valutában.
 • Átutalás
  Önnek lehetősége nyílik belföldi és külföldi átutalások indítására és fogadására forintban és devizában egyaránt. Átutalásait benyújthatja Budapest Internetbankon keresztül, illetve a teljes Budapest Bank fiókhálózatban.
 • Betétlekötés
  A számláról - annak devizanemében - fix kamatozású, határozott futamidejű lekötések különíthetők el az Ön igényeinek megfelelően.
 • Budapest Internetbank
  A Budapest Internetbank segítségével otthona kényelmében intézheti mindennapi pénzügyeit gyorsan és biztonságosan. A naprakész számlainformációk mellett kedvező költségekkel veheti igénybe tranzakciós szolgáltatásainkat.
 • Budapest TeleBank
  A Budapest Bank non-stop telefonos ügyfélszolgálata helyi tarifával hívható a nap 24 órájában. Munkatársaink készséggel felvilágosítást adnak minden Budapest Bank termékről. TeleBankunk segítéségével Ön lekérdezheti számlájának egyenlegét, illetve az utolsó három tranzakcióját.

Hol nyithatok Budapest Bank lakossági deviza folyószámlát?

Bármely Budapest Bank fiókban.

Hogyan nyithatok Budapest Bank lakossági deviza folyószámlát?

Egy kiválasztott Budapest Bank fiókban folyószámla szerződést kell kötni.

Nyitáshoz szükséges dokumentum

személyi igazolvány

 

Kérjük töltse ki az adatlapot!


Kérjen visszahívást az alábbi adatok megadásával és munkatársaink legkésőbb a foglalt időpontot megelőző munkanap végéig telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot!
Kérjük adjon meg vezeték nevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg keresztnevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg email címét!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók
Részletes fiók információk
Választott időpont

Megjegyzés

Még 100 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.