Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Universo Diákszámlacsomag

 


Hello BB diákszámla

Tandíj, diákhitel, albérlet vagy kollégium, étkezés és utazás – minden egyetemista és főiskolás számára ismerős tételek. Ha te sem a befőttes üvegben gyűjtögeted a pénzt mindezekre, akkor biztos számodra is fontos, hogy egy olyan bankszámlán tedd, amelynek alacsonyak a díjai, hiszen így több pénzed marad a hónap végére. Ezért ajánljuk figyelmedbe Hello BB számlacsomagunkat, melynek kondíciói a következők:

Hello BB számlacsomag1
Feltétel: Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
Közüzemi (csoportos) beszedési megbízás Díjmentes
Bankkártyás vásárlás Díjmentes
Havidíj a feltételek teljesítése esetén2 Díjmentes
Havidíj egyéb esetben2 288 /185 / 103 Ft
MasterCard Dombornyomott bankkártya éves díja Első évben díjmentes, második évtől 2 621 Ft évente
Mobilbank Plusz (SMS) szolgáltatás Díjmentes (6 hónapig) ezt követően 495 Ft
Állandó forint átutalási megbízás elektronikus úton 51 Ft + 0,3% max. 6 000 Ft
Eseti forint átutalás elektronikus úton 103 Ft + 0,3% max. 6 000 Ft
Érvényességi idő és lejáratot követő kondíciók 3 év után Bázis számlacsomag

Ha már nálunk bankolsz, hívd át az egyik diák barátodat, ismerősödet a Budapest Bankba! Mi 10.000 Ft-ot adunk neked minden sikeres ajánlás után3, az ajánlottad pedig szintén a rendkívül kedvező díjakkal rendelkező Hello BB számlacsomagot veheti igénybe.
Ráadásul a meghívás folyamata is egyszerűbb, mint valaha.

Hello BB diákszámlával a mobilalkalmazást4 és a mobilfizetést5 is kipróbálhatod!


A HELLO BB SZÁMLACSOMAGRA JOGOSULTAK:

  • akik felsőfokú akkreditált iskolai rendszerű szakképzésben, valamint felsőoktatási intézmény által folytatott akkreditált főiskolai és egyetemi szintű alapképzésben, kiegészítő alapképzésben vesznek részt,
  • vagy középiskolában tanulnak - államilag finanszírozott, illetőleg költségtérítéses - beiratkozott hallgatóként vagy az Ftv. által meghatározott képzési formákban (lehet nappali, esti, levelező, stb.),
  • továbbá a hallgatói vagy tanulói jogviszonya nem szünetel.
  • A fentieken kívül a külföldi ösztöndíjas képzésben résztvevő, a fenti feltételeknek megfelelő devizakülföldi hallgató is, aki a vonatkozó előírások szerint rezidensnek minősül.

A Hello BB számlacsomag érvényes diákigazolvánnyal, vagy tanulói jogviszony igazolással igényelhető. 14 és 18. év között a szerződéskötéshez törvényes képviselő személyes megjelenése és írásbeli hozzájárulása szükséges (ha a törvényes képviselő a Budapest Bank számlavezető ügyfele, a személyes megjelenésére nincsen feltétlenül szükség, amennyiben a számlanyitáskor a diák magával hozza a törvényes képviselő által előre kitöltött, aláírt és tanúkkal ellátott nyilatkozatot).

AHOL TE VAGY, OTT A BANKOD

Elég egy számítógép vagy egy okostelefon internetkapcsolattal, és a Budapest Internetbankjának vagy a Budapest Mobil Internetbank Alkalmazásának segítségével a nap 24 órájában hozzáférhetsz fizetési számládhoz. . Nyomon követheted egyenleged alakulását, kettős biztonságú hozzáféréssel és alacsony költséggel pénzt utalhatsz bármely bankszámlára, legyen szó az aktuális havi kollégiumi díjról, vagy lakbérről, esetleg vizsgadíjról.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777


Kapcsolódó szolgáltatások


Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §. szerinti ajánlattételnek.

1 Hello BB számlacsomag EBKM: 0,00% Hello BB számlacsomag számlanyitás feltétele tanulói jogviszony megléte legfeljebb 25 éves korig. A számlanyitás 14-18 éves kor között a törvényes képviselő jóváhagyásával vagy 18 éves kor fölött lehetséges. A számlacsomagra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori Lakossági számlavezetés hirdetmény és a
„LAKOSSÁGI ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK FORINT VAGY DEVIZA FIZETÉSI SZÁMLA NYITÁSÁRA ÉS VEZETÉSÉRE, BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOKRA, VALAMINT FOLYÓSZÁMLAHITELRE” című dokumentum,; továbbá az Üzletszabályzat tartalmazza, és a jelen tájékoztatóban nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései az irányadóak.
2 A Hello BB számlacsomag havidíja 0 Ft elektronikus kivonat és havi min. 10.000 Ft bankkártyás vásárlás esetén. Ennek hiányában : papír alapú kivonattal és min. 10 000 Ft bankkártyás vásárlással: 103 Ft; elektronikus kivonattal, min. 10 000 Ft bankkártyás vásárlás hiányában: 185 Ft; papír alapú kivonattal, min. 10 000 Ft bankkártyás vásárlás hiányában: 288 Ft
3A sikeres ajánlás feltétele, hogy az ajánlott „Hello BB” számlacsomagot nyisson, és a számlán a számlanyitástól kezdődő 2 hónapon belül min. 30.000 Ft jóváírásra kerüljön.
Az ajánlóprogram részletes leírása és feltételei a program lebonyolítása, illetve az abban való részvétel az „Budapest Bank Partner Plusz Lakossági Ügyfélajánló program” hirdetmény szerint történik.
Az ajánlási promóció kezdetétől (2013. október 14-től) számítva egy ügyfél (Ajánló) a Szervező által korábban meghirdetett programjaiban összesítve maximálisan 5 kedvezményre jogosult.
A kedvezmény juttatója a Budapest Bank Zrt., a kedvezmény utáni adófizetési, adóbevallási kötelezettségnek – szükség esetén – a Bank tesz eleget, a mindenkor hatályos adójogszabályokban foglaltaknak megfelelően.
4 A Budapest Bank Mobil App szolgáltatás igénybevételének feltétele a Budapest Internetbank szolgáltatás megléte.
5 A szolgáltatást a Bank 2018. június 8. és augusztus 25. között tesztidőszakban nyújtja, melyet jogosult egyoldalúan meghosszabbítani.
Az igénybevétel feltétele a Budapest Bank által kibocsátott Mastercard vagy Maestro típusú betéti bankkártya vagy hitelkártya, NFC képes Androidos készülék legalább 4.4 (KitKat) vagy újabb operációs rendszerrel, valamint a Budapest Mobil Internetbank alkalmazás (melynek feltétele a Budapest Internetbank szolgáltatás) megléte. A szolgáltatás a Mastercard által támogatott készülékkel vehető igénybe. Az aktuális mobiltelefon készülék lista az alábbi linken érhető el: https://mobilepartner.mastercard.com/docs/MasterCard_Approved_Mobile_Devices.xlsm
Az alkalmazásban létrehozott mobilfizetésre aktivált, és érintéses fizetésre kijelölt digitális bankkártyával ATM készpénzfelvétel és online vásárlási tranzakció nem hajtható végre. Kérjük, figyelmesen olvassa el a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek különleges - plasztikkártyára vonatkozó feltételektől eltérő -rendelkezéseit, így különösen, de nem kizárólagosan a digitalizált kártya rendelkezésre bocsátására, használatbavételre, használatara, letiltásara, törlésére, digitalizált kártyához rendelt készülékre (berendezésre) vonatkozó követelményekről, és tájékozódjon a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó feltételekről, es felelősségi szabályokról.