Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Budapest Mobilbank®

A Budapest Mobilbank® által kínált Lakossági Szolgáltatások minden lakossági ügyfelünk számára lehetővé teszik a bankkártyák még biztonságosabb használatát és a pénzügyek naprakész nyomon követését.

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Budapest Mobilbank® szolgáltatásunk a jövőben, az eddig megszokott 06-30-926-62-45-ös szám mellett a 06-30-344-47-70-es telefonszámról is elérhető.A jövőben mindkét telefonszámra küldheti interaktív üzeneteit, illetve ezekről küldjük Önnek a Mobilbank SMS értesítéseket és Internetbank második szintű belépési jelszavakat. Kérjük mentsék el mindkét számot telefonjukba.
Az új 06-30-3444-770-es telefonszám a T-mobile szolgáltatóhoz tartozik, ezért az Ön által küldött interaktív SMS szolgáltató által felszámolt díja az Ön szolgáltatójának hatályos díjszabása szerint kerül számlázásra.

Szolgáltatásaink változatlan formában, változatlan díjon állnak a rendelkezésükre.

Tisztelettel: Budapest Bank Zrt.

Budapest Mobilbank® Plusz

A szolgáltatás minden Ön által kiválasztott kártya- és számlatranzakcióról automatikusan üzenetet küld, s lehetőséget nyújt a kártyához kapcsolódó limitek és más beállítások SMS útján történő változtatására.

Budapest Mobilbank® Light

Havidíjmentes szolgáltatásunk, mely azonnal értesíti Önt a kártyájával végzett (POS) vásárlásokról, ATM készpénzfelvételekről, eseti átutalásokról, valamint lehetőséget nyújt a kártyához kapcsolódó limitek és más beállítások SMS útján történő változtatására.
 

Kérjük töltse ki az adatlapot!


Egyeztessen időpontot az alábbi adatok megadásával és munkatársaink legkésőbb a foglalt időpontot megelőző munkanap végéig telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot!
Kérjük adja meg a vezetéknevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg a keresztnevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobiltelefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg e-mail címét!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók
Részletes fiók információk
Választott időpont

Ide írhat megjegyzést

Még 50 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.