Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Budapest Mobilbank®

A Budapest Mobilbank® által kínált Lakossági Szolgáltatások minden lakossági ügyfelünk számára lehetővé teszik a bankkártyák még biztonságosabb használatát és a pénzügyek naprakész nyomon követését.

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Budapest Mobilbank® szolgáltatásunk a jövőben, az eddig megszokott 06-30-926-62-45-ös szám mellett a 06-30-344-47-70-es telefonszámról is elérhető.A jövőben mindkét telefonszámra küldheti interaktív üzeneteit, illetve ezekről küldjük Önnek a Mobilbank SMS értesítéseket és Internetbank második szintű belépési jelszavakat. Kérjük mentsék el mindkét számot telefonjukba.
Az új 06-30-3444-770-es telefonszám a T-mobile szolgáltatóhoz tartozik, ezért az Ön által küldött interaktív SMS szolgáltató által felszámolt díja az Ön szolgáltatójának hatályos díjszabása szerint kerül számlázásra.

Szolgáltatásaink változatlan formában, változatlan díjon állnak a rendelkezésükre.

Tisztelettel: Budapest Bank Zrt.

Budapest Mobilbank® Plusz

A szolgáltatás minden Ön által kiválasztott kártya- és számlatranzakcióról automatikusan üzenetet küld, s lehetőséget nyújt a kártyához kapcsolódó limitek és más beállítások SMS útján történő változtatására.

Budapest Mobilbank® Light

Havidíjmentes szolgáltatásunk, mely azonnal értesíti Önt a kártyájával végzett (POS) vásárlásokról, ATM készpénzfelvételekről, eseti átutalásokról, valamint lehetőséget nyújt a kártyához kapcsolódó limitek és más beállítások SMS útján történő változtatására.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777