Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Részesüljön Ön is megkülönböztetett figyelemben

Aranykártya

Belföldön, külföldön széleskörűen elfogadott dombornyomott presztízs bankkártya, melyre különleges kedvezményprogramok vonatkoznak (pl.: Liszt Ferenc reptéri Lounge, Mastercard Prémium Selection stb.). Kedvezményes készpénzfelvételt biztosít a világ bármely ATM-jéből. A kártyához az egész világra kiterjedő ingyenes utasbiztosítás tartozik.

Részesüljön Ön is megkülönböztetett figyelemben Aranykártyájával!

A Aranykártya kényelmes fizetési lehetőséget biztosít a világ valamennyi Mastercard-elfogadó kereskedelmi helyén (POS). Sőt, utazásai során nem kell többet a valutaváltással foglalkoznia: bárhol járjon is a világban, valamennyi Mastercard kártyát elfogadó ATM-ből kedvezményesen vehet fel készpénzt helyi valutában.

Ráadásul az utazása előtti pillanatokat egy igazán kifinomult, kellemes környezetben töltheti a Budapest Nemzetközi Liszt Ferenc Repülőtér Sky Court terminálján. A Mastercard Lounge étel- és italfogyasztással, dolgozósarokkal, ingyenes internet eléréssel és masszázsfotelekkel gondoskodik arról, hogy a kikapcsolódás már az utazás előtt elkezdődjön.

Ha mindez nem lenne elég, a Mastercard Premium Selection Program legkülönfélébb, hosszú- és rövidtávú exkluzív ajánlatai közül is kedvére válogathat.

Aranykártyája segítségével Ön:

A kedvezményes díjak mértéke megegyezik a hatályos pénzügyi tranzakciós illeték mértékével.

További szolgáltatásaink:

 

Kérjük töltse ki az adatlapot


Egyeztessen időpontot az alábbi adatok megadásával és munkatársaink legkésőbb a foglalt időpontot megelőző munkanap végéig telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot!
Kérjük, adja meg vezetéknevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, Adja meg keresztnevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, adja meg email címét!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók!
Részletes fiók információk
Mikor kíván befáradni?

Megjegyzés!

Még 250 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.
 

Facebook Twitter Google Plus YouTube RSS