Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Részesüljön Ön is megkülönböztetett figyelemben

Aranykártya

Belföldön, külföldön széleskörűen elfogadott dombornyomott presztízs bankkártya, melyre különleges kedvezményprogramok vonatkoznak (pl.: Budapest Airport Gyorsító sáv , Mastercard Prémium Lounge és gyors sáv a Papp László Budapest Sportarénában, Mastercard Prémium Selection stb.). Kedvezményes készpénzfelvételt biztosít a világ bármely ATM-jéből. A kártyához az egész világra kiterjedő ingyenes utasbiztosítás tartozik.

Részesüljön Ön is megkülönböztetett figyelemben Aranykártyájával!

Az Aranykártya kényelmes fizetési lehetőséget biztosít a világ valamennyi Mastercard-elfogadó kereskedelmi helyén (POS). Sőt, utazásai során nem kell többet a valutaváltással foglalkoznia: bárhol járjon is a világban, valamennyi Mastercard kártyát elfogadó ATM-ből kedvezményesen vehet fel készpénzt helyi valutában.

Hogy utazása során kevesebbet kelljen várakoznia, igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító sávját (Fast Track Security Lane). Ráadásul a gyors bejutást lehetővé tevő Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphet be jegyellenőrzéskor a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a Mastercard Prémium Lounge-ból élvezheti az előadásokat.

Ha mindez nem lenne elég, a Mastercard Premium Selection Program legkülönfélébb, hosszú- és rövidtávú exkluzív ajánlatai közül is kedvére válogathat.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Mastercard Airport Lounge belépési feltételei 2019. április 1-től megváltoznak. Az Aranykártyával rendelkezők 2019. április 1. és 2019. december 31. között egyszeri alkalommal léphetnek be ingyenesen a váróba, minden további belépés 2500 Ft-ba kerül. 2020. január 1-től a belépés csak térítés ellenében lehetséges.

Aranykártyája segítségével Ön:

A kedvezményes díjak mértéke megegyezik a hatályos pénzügyi tranzakciós illeték mértékével.

További szolgáltatásaink:

A Budapest Bank által kibocsátott betéti bankkártyákrészletes leírását és teljes körű feltételeit a vonatozó hirdetmények, a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, folyószámlahitel általános szerződési feltételek, és az Üzletszabályzat tartalmazza, amelyek elérhetőek a Budapest Bank fiókjaiban, valamint a www.budapestbank.hu honlapon.

 

Kérjük töltse ki az adatlapot


Egyeztessen időpontot az alábbi adatok megadásával és munkatársaink legkésőbb a foglalt időpontot megelőző munkanap végéig telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot!
Kérjük, adja meg vezetéknevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, Adja meg keresztnevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, adja meg email címét!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók!
Részletes fiók információk
Mikor kíván befáradni?

Megjegyzés!

Még 250 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.
 

Facebook Twitter Google Plus YouTube RSS