Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Bemutatkozás

Bemutatkozás

PÉNZÜGYI MEGOLDÁSOK SZEMÉLYESEN ÖNNEK

A Budapest Bank privát banki szolgáltatásokat kínáló Money+ üzletága az átlagosnál jelentősebb megtakarítással rendelkező ügyfeleknek nyújt befektetési tanácsadást. Privát banki tanácsadóink valamennyi pénzügyi igény felmerülése esetén készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó akár egyéni számlavezetésről, családi befektetés-stratégiai koncepcióról vagy bármely más banki szolgáltatásról.

A RÖVID TÁVÚ GONDOLKODÁS NEM MONEY+ GONDOLKODÁS

A lakossági megtakarítási szokások átalakulóban vannak. A világgazdasági hatások, változó kamatszintek, valamint az innovatív befektetési termékek növekvő választéka nehéz feladat elé állítja a befektetőket. Az ügyfelek befektetésekkel szembeni elvárásai ugyanakkor szintén egyre határozottabbá válnak. Egyre többen keresik a magasabb hozamlehetőséget, amely hagyományos megtakarítással már nem érhető el. A megszokott megoldásokat felváltó új befektetési eszközök azonban sokak számára ismeretlenek, sok újdonságot hordoznak, és főleg kockázatot jelenthetnek.

ÁLLANDÓ TIPPEK HELYETT KÉSZ BEFEKTETÉSI STRATÉGIA

Az egyéni kockázatszintre szabott befektetési eszközök kiválasztása mindazonáltal komoly, felelősségteljes szakmai döntés. A Money+ tanácsadói ebben nyújtanak segítséget. A személyes tanácsadás során minden esetben ügyfelünkkel közösen elemezzük a megtakarítási szokások egyéni érzékenységét, és vetjük azt össze a személyes célokkal, valamint az alkalmazható befektetési eszközökkel. Közös célunk, hogy együtt találjuk meg a hosszú távra szóló, eredményes és mindemellett biztonságos befektetési, illetve megtakarítási stratégiát.

DÖNTENI NEM FOGUNK ÖN HELYETT.
DE MEGMUTATJUK, MI LEHET A JÓ MEGOLDÁS

A Money+ ügyfelei számára a biztonságos portfóliók és termékek kialakításában meghatározó támogatást jelent a Budapest Alapkezelő Zrt. közel két évtizedes tapasztalata és szakértelme. A Budapest Alapkezelő befektetési munkatársainak szakértelme, kiegészülve a Money+ privát banki tanácsadóinak tudásával, megfelelő biztosítékot jelent az optimális befektetési döntésekhez. Mindezek képessé tesznek minket arra, hogy igazi, értékes segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek. Az országszerte 22 városban működő Money+ irodáinkban exkluzív környezetben várjuk ügyfeleinket. Ezen felül egyéni kéréseknek is eleget tudunk tenni, hisz személyes tanácsadóink készen állnak, hogy felkeressék ügyfeleiket otthonukban vagy az irodájukban. Célunk, hogy továbbra is az elvárásaiknak megfelelő, magas szintű szolgáltatással álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

VAN, AKIT AZ ÉLET TANÍT MEG DÖNTENI. ÉS VAN, AKIT A MONEY+ SZAKÉRTŐI

A Budapest Bank elkötelezettsége a privát banki szolgáltatások folyamatos fejlesztése, amit a folyamatos hálózat-és termékpaletta-bővítés bizonyít. A Budapest Bank ügyfelei pénzügyi szakkifejezésektől mentes, érthető tájékoztatást, őszinte, lényegre törő megközelítést várnak el bankjuktól. Ez igaz a privát banki szolgáltatásokra is, ahol sokszor igen széles a választható termékek köre, és összetettek lehetnek a személyre szóló megoldások. A Budapest Bank Money+ üzletága annak érdekében, hogy e kihívásnak megfeleljen, a személyes ügyfélkapcsolatra helyezi a hangsúlyt. A Money+ bankárok gondos kiválasztása és tapasztalatuk jelent garanciát arra, hogy az ügyfelek a bonyolult dolgokat is egyszerűen, érthetően éljék meg, a számukra megfelelő, egyéni igényekre szabott szolgáltatást kapják felesleges körítés nélkül.