Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Arany Hitelkártya

Budapest Bank Arany Hitelkártya

Vigye magával mindenhová a Budapest Bank Arany Hitelkártyáját1, hiszen a világon bárhol fizethet vele, ahol Mastercard bankkártyát elfogadnak. Így nem kell többé valutaváltással bajlódnia vagy túl sok készpénzt magánál tartania.

A Budapest Bank Arany Hitelkártya1 egy MasterCard Gold hitelkártya. Ez a dombornyomott kártya alkalmas internetes vásárlásra is. Otthonából, kényelmesen megvásárolhatja repülőjegyét, foglalhat szállást, beszerezhet mindent, amire csak szüksége lehet - ruhát, cipőt, könyvet vagy élelmiszert, elektronikus berendezéseket, megrendelhet különféle szolgáltatásokat. Természetesen kártyájával felvehet készpénzt is, hitelkerete 60%-áig. (Az összeg után a tranzakció napjától számított hitelkamatot kell fizetni.)

Arany Hitelkártyája1 akár 3 000 000 Ft-os hitelkeretet nyújthat, melyhez akár társkártyát is igényelhet, így többen is élvezhetik a vele járó kényelmet. Egyszeri igénylés után az Ön személyre szabott hitelkerete folyamatosan rendelkezésére áll.

Emellett az Arany Hitelkártya1 3%-os kedvezményre jogosít minden hazai és külföldi hotel vagy légitársaság szolgáltatásainak igénybevételekor (pl. repülőjegy-vásárlás, utasbiztosítás stb.) vagy utazási irodáknál való fizetéskor.2
Hotelekben történt költés csak a szállással és azzal kapcsolatban felmerült költségekre értendő, a hotelben található egyéb szolgáltatásokra, például ajándékboltban történő vásárlásra, nem.
Egyéb hazai vagy külföldi vásárlásoknál az Arany Hitelkártya1 1% kedvezményt nyújt.2
A fenti kedvezmények mind a főkártyás, mind a hozzá kapcsolódó társhitelkártyás vásárlások után járnak Önnek; a kedvezmény jóváírása automatikusan, havonta egyszer, a vásárlási tranzakciók könyvelési hónapját követő elsején történik meg a főkártya-birtokos hitelszámláján.

Használja okosan hitelkártyáját, 0% kamat a vásárlásokra!

A hitelkártyához egy különálló számla tartozik, aminek használatakor Ön a bank és nem a saját pénzét költi. Amennyiben hitelkártyáját használja vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a következő hónap közepén szükséges befizetnie. Ha ekkor teljes tartozását (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezi, előző havi vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie. A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.1
Például, ha a hónap első napján, havi nagybevásárláskor is hitelkártyájával fizet, a vásárlás értékét ráér a következő hónap 15-ig visszafizetni. Ez azt jelenti, hogy 45 napig kamatmentesen használta a bank pénzét. Ha a hónap második napján vásárol, szintén a következő hónap 15-ig kell visszafizetni a vásárlás értékét, ekkor erre 44 nap áll rendelkezésére. 3

A visszafizetés rendkívül rugalmas, hiszen Önnek minimum a kihasznált hitelkeret 5%-át kell havonta visszafizetnie, ezen felül szabadon dönthet a visszafizetés mértékéről, igaz ekkor már nem tudja kihasználni a kamatmentes időszakot.

2013.06.17-től megkötött szerződésekre érvényes reprezentatív példa:
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 30,0%
Hitel teljes díja: 105 887 Ft
Hitel teljes összege: 500 000 Ft
Hitel futamideje: 1 év
Teljes hiteldíj mutató: 43,1%
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 605 887 Ft
Törlesztőrészletek összege: 50 491 Ft

Ismerje meg hitelkártyához kapcsolódó szolgáltatásainkat

Internetbank szolgáltatásunkkal egyszerűen és gyorsan lekérdezheti hitelkártyája aktuális egyenlegét, a számlához kapcsolódó tranzakcióit (beleértve a társhitelkártya tranzakcióit is), valamint megtekintheti, letöltheti vagy akár ki is nyomtathatja hitelkártyája kivonatát. Az Internetbank szolgáltatás díját a bank mindenkori, hatályban lévő Kamat- és Díjtáblázata tartalmazza.

Közüzemi számláit ezentúl hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízással. Így elkerülhető a sorban állás a postán, és egyszeri átutalásokkal sem kell bajlódnia. A szolgáltatás a Budapest Bank bankfiókjaiban igényelhető!

Kényelme és biztonsága érdekében egész világra szóló beépített AXA Utasbiztosítás jár hitelkártyájához, mely garantálja az Ön biztonságát külföldi utazásai során. Ha egész családja számára szeretné biztosítani a védelmet, igényelhet családi csomagot!

Elvesztette vagy ellopták kártyáját? Gondoskodjon azonnal a kártyája letiltásáról! Igényelhet sürgősségi kártyapótlást és sürgősségi készpénzutalást is. Hívja az éjjel-nappal elérhető telefonos, ügyfélszolgálatunkat, a Telebankot a 1440-es számon.

Mobilbank Info szolgáltatásunkkal még biztonságosabbá teheti Fő- és Társhitelkártyái használatát. Kártyás tranzakcióiról (vásárlás, készpénzfelvétel) rövid szöveges üzenetben (SMS) értesítést kaphat. A szolgáltatás segítségével Ön bármikor felfüggesztheti és újra érvényesítheti kártyáját egy SMS elküldésével. A szolgáltatást Internetbankon keresztül is igényelheti. A Mobilbank Info szolgáltatás díját a bank mindenkori, hatályban lévő Kamat- és Díjtáblázata tartalmazza.

Igényelheti választható Hitelfedezeti Biztosítási Plusz Szolgáltatásunkat, mely nem csak halál, illetve balesetből eredő végleges, 50%-ot meghaladó rokkantság esetén, de tartós munkanélküliség valamint keresőképtelenség esetén is megtérítheti Ön helyett a teljes fennálló hiteltartozását a biztosítási feltételekben meghatározott ütemezésben és kondíciók szerint. Nyugdíjasok és vállalkozók számára kiegészítő biztosítási szolgáltatás a balesetből eredető (3 napon túli) kórházi kezelés esetén nyújtható napi térítési díj. A Hitelfedezeti Biztosítási Plusz Szolgáltatás, valamint az AXA Utasbiztosítás feltételeiről részletes leírást (például kizárásokat, mentesüléseket, felmondás, lemondás) a Terméktájékoztatóban és Biztosítási Feltételekben talál, amelyet szíveskedjen figyelmesen elolvasni.