Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Befektetési Alapok

Befektetési Alapok

A Budapest Alapkezelő folyamatosan bővülő termékpalettája lehetőséget biztosít valamennyi privát banki ügyfélnek arra, hogy vagyonát az igényeinek legmegfelelőbb befektetésekben helyezhesse el, a nagyon alacsony kockázatú pénzpiaci alapoktól a kiemelkedő hozam lehetőségével kecsegtető, feltörekvő részvénypiaci alapokig.

BEFEKTETÉSI ALAPOKRÓL RÖVIDEN

A befektetési alap a fejlett pénzügyi kultúrával rendelkező országokban az egyik legnépszerűbb, lakossági és intézményi befektetők által egyaránt szívesen alkalmazott befektetési, megtakarítási forma. Lényege, hogy egy speciális szakértelemmel rendelkező - alapkezelő - cég befektetési jegyek kibocsátásával a kisbefektetők és nagybefektetők megtakarításait összegyűjti, így hatékonyan kezelhető tőkévé kovácsolja a kisebb-nagyobb összegeket. Ezt az összegyűjtött vagyont nevezik befektetési alapnak, amelynek tőkéjéből és elért hozamából a befektetők (a tulajdonképpeni résztulajdonosok) eredeti befektetésük arányában részesülnek.

BEFEKTETÉSI ALAPOK TÍPUSAI

BEFEKTETÉSI ALAPOK TÍPUSAI

Az alapok múltbeli eredménye nem jelent garanciát a jövőbeli hozamra. Jelen hirdetés nem minősül befektetési ajánlásnak, ajánlattételi felhívásnak vagy befektetési tanácsadásnak. Az alapok befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól részletes felvilágosítást azok hivatalos tájékoztatójából és kezelési szabályzatából kaphat, amelyek megtalálhatók a Budapest Bank fiókjaiban, a forgalmazási helyeken és a Budapest Alapkezelő internetes oldalon.

Elérhető befektetési alapok listája