Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Business bankkártya

Budapest Business kártya

Gondolt már arra, mekkora könnyebbséget jelentene, ha munkatársainak nem kellene készpénzzel bajlódniuk itthon vagy külföldön egy éttermi vagy szállodai számla kifizetésekor? Igényeljen vállalkozása fizetési számlája mellé Budapest Business kártyát, mellyel kényelmesen és biztonságosan kiegyenlítheti Ön és munkatársai reprezentációs és utazáskor felmerülő költségeit.

Mire használhatja a Budapest Business kártyát?

A Budapest Business kártya külföldön és belföldön egyaránt használható bankkártya, amellyel világszerte több millió Mastercard emblémával ellátott kereskedőnél vásárolhat, és készpénzt vehet fel automatából, illetve bankfiókokban.

Mit nyújt Önnek a Budapest Business kártya?

  • A kártyahasználat céljára a kívánt összeg a vállalat fizetési számlájáról különíthető el.
  • Egyedi vásárlási és készpénzfelvételi limit rendelhető hozzá, mely a számlatulajdonos cég igénye szerint bármikor módosítható.
  • A kártyákkal végzett tranzakciókról havi rendszerességgel részletes számlakivonatot biztosítunk, illetve napi számlakivonat is igényelhető.
  • Budapest Business és Budapest Business Plusz Mobilbank szolgáltatásunk a bankkártya biztonságos használatát, és a költségek kényelmes ellenőrzését teszi lehetővé.

Hogyan juthat Budapest Business kártyához?

  • Forduljon Partnerbankárához, vagy
  • bármelyik Budapest Bank-fiókban igényelhet Budapest Business kártyát. A mindenkori kondíciók a Budapest Bank fiókjaiban található aktuális hirdetményben olvashatók.