Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Villám Kölcsönök

Vállalkozásának kölcsönre van szüksége, de nem tudja, milyen megoldást válasszon? Örülne, ha egyedi igényeire igazított finanszírozást kaphatna, akár többféle kölcsön kombinációját is választhatná, mindezt gyorsan, megbízhatóan és pontosan? A Budapest Bank Business az Ön vállalkozásának partnere ebben is! Forduljon Partnerbankárához és érdeklődjön a Budapest Bank Villám Kölcsönök iránt, amely mindezt egyszerre tudja!

Bővebb információért és egyedi igényei egyeztetéséért kérjük, keresse Partnerbankárát!
Vagy kérjen visszahívást!

Miért előnyös Önnek?

  • Ez az átfogó hitelezési rendszer teljes körű finanszírozási megoldást nyújt vállalkozása számára.
  • Az elérhető kölcsönfajták az Ön vállalkozása számára kialakított kombinációban igényelhetők.
  • Pontos, megbízható: A Bank folyamatos mérésekkel kontrollálja a teljes hitelezési folyamatot, így garantálva az állandó minőséget, valamint egyszerűsített ügyletek esetén a Bank által ígért bírálati idők megtartását.
  • Gyors*: az ügyleteket a szokásos vállalkozói kölcsönfolyamathoz képest gyorsabban bíráljuk el, és hamarabb folyósítunk.
  • Egyszerű: több kölcsöntermék kombinálható egymással, de a Bank csak egyszer méri fel a kockázatokat minden ügyletre, így kevesebb dokumentációval, egyszerűbb feltételek mellett lehet kölcsönhöz jutni.
  • Egyértelmű feltételek, és döntési kritériumok: korábban az egyes termékek önálló feltételrendszerrel, folyamatokkal és döntési rendszerrel rendelkeztek, így minden egyes új igénylés végigjárta az egész hitelezési folyamatot. Az új hitelezési logika a termék specifikus követelmények figyelembevétele mellett biztosítja, hogy a kölcsönigénylések egy egységes folyamaton menjenek át, melyben nyomon követhető, mely szakaszban tart az ügylet.
  • Kombinálható: egyszerre több terméket vehet igénybe ellentmondásos feltételek nélkül, pl. lombard kölcsönt, jelzálog-kölcsönt, fedezetlen kölcsönt, garanciát stb.
  • Egyszeri dokumentáció*: a hitelezési folyamat elején egyszer kéri be a Bank a szükséges dokumentumokat. Későbbi kölcsönigénylésnél nincs szükség a meglévő, még aktuális dokumentumok újra bekérésére. A benyújtandó dokumentumok köréről partnerbankáraink nyújtanak részletes információkat.

* Hiánytalan dokumentáció benyújtása esetén!

Kinek ajánljuk?

Az 50 millió-1 milliárd Ft közötti éves árbevétellel rendelkező kis- és középvállalkozásoknak.

További részletek
Biztosítékok köre, alapfeltételek, a hitelezés folyamata