Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Faktoring
 
GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Valósítsa meg technológiai célú fejlesztéseit EU-s forrásból! Kattintson a részletekért:
Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Tanácsadónk személyesen segíti a döntését, kérje mielőbb visszahívásunkat!


Kérjen visszahívást!


MFB Pontok a Budapest Bankban

Kamatmentes hitel? Támogatatás és kedvezményes hitel egyszerre? Ilyen jó feltételekkel talán még soha nem finanszírozhatta fejlesztéseit. Végre elérhetőek a GINOP ésa VEKOP pénzügyi eszközei!

Több mint 600 milliárd forint forrás
A Budapest Bank az MFB Pontokon - az MFB közvetítő partnereként - európai uniós forrásból finanszírozott vissza nem térítendő támogatással kombinált kedvezményes hiteleket és 0%-os hitelprogramokat kínál elsősorban KKV ügyfeleinek.

Teljes körű segítséget adunk a finanszírozási lehetőségek feltárásával kapcsolatban személyesen!
Vállalati üzletágunkban ügyfélkapcsolati menedzsereink személyesen segítik lehetőségei átgondolását és projektjei előkészítését az EUBázis 2020 Projektirodánk támogatásával. Budapesten és a megyeközpontok Budapest Bank fiókjaiban 23 MFB Pontunk biztosítja a finanszírozási, illetve támogatási források közvetlen igénylését. Bárhol is tervez fejlesztést, együtt megtaláljuk az Ön igényeire szabott egyedi megoldást, legyen szó kedvezményes hitelről, vissza nem térítendő támogatásról, vagy egyedi banki szolgáltatásról.

A GINOP 8.3.1 Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram és a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogram keretében már 2016-tól várjuk a hitelkérelmeket, további 10 termékre pedig 2017. első negyedévében nyílik meg a kérelmek beadásának lehetősége.


12 610
Termék Milliárd Ft

Támogatás és hitel kihelyezés

1 Közép-­‐magyarországi beruházásra mindössze 15 milliárd Ft forrás jut. Agrártevékenységet végző vállalkozások és nagyvállalatok csak Innovációs kiírásokon indulhatnak.
2 Középvállalkozások élelmiszeripari projektjei számára külön termékben elérhető forrás

Támogatások, hitelek

Kezdje MFB Ponton projektjét! A kombinált termék hitelének a vállalkozása már meglévő és további tervezett külső finanszírozási struktúrájába kell illeszkednie. Vállalati kapcsolattartóink és szakértőink személyesen segítik lehetőségeinek megismerését és döntését.


OP Pénzügyi termékek Hitel (Mrd Ft) Támogatás (Mrd Ft) Támogatás min.-max. (millió Ft) Hitel min.-max. (millió Ft) Támogatás arány maximuma hitel-kamat
Ginop Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram 70 0 - 1-600 - 0%
Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében 75 37,5 5-50 10-145 30% 2%
Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel 50 50 50-750 50-2000 37% 1%
Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitelprogram 32 0 - 100-3000 - 0%
Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében 35 70 50-500 25-250 30-55% 2%
Az infokommunikációs ágazatban működő mikro- kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása 5,6 4,5 2-40 2,5-50 40% 1%
Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása 21,9 17,5 1-24 1,25-37,5 35-40% 1%
Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, IKT megoldások fejlesztésének és piaci bevezetésének támogatása 2,5 2 17,5-175 20-300 35% 1%
Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel 32,1 59,5 3-50 3-50 45% 2%
KKV energia hitel 30 0 - 1-1000 - 0%
VEKOP Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogram 3,7 0,0 - 1-50 - 0%
Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép- magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel 5,9 5,9 3-50 3-50 45% 2%

KAMATMENTES HITEL A TÁMOGATÁSSAL NEM FINANSZÍROZOTT FEJLESZTÉSEKRE IS:

  • szálláshelyek kialakítására, bővítésére, turisztikai fejlesztésekre
  • nagyobb értékű beruházásra, ingatlanfejlesztésre
  • tehergépjármű beszerezésre vagy használt eszköz vásárlásra
  • több projektre, vagy már megkezdett beruházás finanszírozására
  • beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz növekedéshez
  • pályázatok kötöttségektől mentesen
  • cégmérethez képest jelentős beruházásokhoz

A jelen összefoglalóban hivatkozott pályázati felhívások (támogatás, illetve hiteltermék) részletes feltételeit a meghirdetett Pályázati Felhívások és Útmutatók, valamint az MFB termékleírásai és eljárásrendje tartalmazzák, amelyek elérhetőek az alábbi honlapokon:
palyazat.gov
mfbpont.hu

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a 2013. évi V. törvény 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, az kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott Hitelprogramok egyes főbb jellemzőit tartalmazza! A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 10-10-041037) az MFB Zrt. pénzügyi közvetítőjeként jár el, kötelezettségvállalása minden esetben egyedi hitelbírálat függvénye! Jelen összefoglaló a 2017. év február 1. napján hatályos pályázati felhívások, termékleírások, útmutatók és eljárási rend alapján készült.

Tekintse meg a folyamatot

Folyamat infógrafika

Fejlesztéseit most vissza nem térítendő támogatással kombinált, illetve 0%-os kamatozású hitelekkel valósíthatja meg a Budapest Bank MFB Pontjain.
Ilyen kedvező kondíciókkal elérhető finanszírozási források egyablakos ügyintézéssel még soha nem álltak rendelkezésére. Újak a termékek, újak az eljárások, de mi segítünk, hogy minél gyorsabban átlássa lehetőségeit! Vállalati üzletágunk legfontosabb célja az ügyfeleink személyre szabott kiszolgálása. Az Ön dedikált ügyfélkapcsolati menedzsere és az EUBázis Projektirodánk szakértői közösen segítik mind a hitelfeltételek, mind a támogatási kritériumok értelmezését, a hitelkérelem előkészítését, és a hitelezési folyamat minden állomását. 30 éves KKV-hitelezési múltunk és a GINOP 0%-os hitel tapasztalatai biztos alapot nyújtanak ahhoz, hogy velünk elérje céljait.

1 A fenti folyamatábra leegyszerűsítve és sematikusan ábrázolja kombinált termékhez kapcsolódó eljárást. A pontos és részletes folyamat leírását az MFB által kibocsátott „Európai uniós forrásból finanszírozott önálló és kombinált hitelprogramok Eljárási rendje” tartalmazza, amely megtalálható a palyazat.gov.hu és mfbpont.hu oldalakon. NGM: Irányító Hatóság (IH). BB: Budapest BankTanácsadónk személyesen segíti a döntését, kérje mielőbb visszahívásunkat!

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777