Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Budapest Bank Business Partner-díj 2012

Kedves Látogatónk!

Megvannak a Partner-díj nyertesei!

A Budapest Bank negyedik alkalommal hirdette meg 2012-ben pályázatát kis-és középvállalati ügyfelei körében, hogy elismerje azon cégeket, amelyek példaértékűen tevékenykedtek.

Az elmúlt években a válságkezelés, a stabilitás és a hosszú távú stratégia állt a pályázat középpontjában, 2012-ben a mottó: "Az év ötlete". Olyan példaértékű, innovatív ötleteket kerestünk, amelyek pozitív hatással vannak/voltak a vállalkozás üzletmenetére.

Számos pályázat érkezett az ország minden részről. A pályázók közül a Budapest Bank Business vezetőiből és független szakértőkből (Palócz Éva, a Kopint-Tárki Konjuktúrakutató Intézet vezetője, Brückner Gergely, a Figyelő gazdasági hetilap főmunkatársa és Kürti Sándor, a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. alapító-elnöke) álló zsűri választotta ki a legjobb hatot.

Ezekről a cégekről kisfilm készült, amelyek alapján az évvégi ügyféltalálkozókon és honlapunkon lehetett szavazni, hogy mely vállalkozás legyen a nyertes.

Idén március 8-án kihirdettük az eredményeket: az első a tápiószőlősi FERZOL Lemezmegmunkáló Kft. lett, a második helyet a kaposvári székhelyű Profi Tető Kft., míg a harmadik helyet a budapesti Prime Rate Kft. nyerte el.

Az első helyezettnek 3 millió, a második helyezettnek 2 millió, a harmadik helyezettnek 1 millió forint banki szolgáltatás jóváírása a jutalma. Gratulálunk a díjazottaknak!

I. helyezett - FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.
video1
II. helyezett - Profi Tető Kft.
video5
III. helyezett - Prime Rate Kft.
video2

A pályázatban a legjobb hat közé került további vállalkozások:

Mezőfalvai Mezőgazdasági Zrt.
video4
FHL Björn Hungary Kft.
video6
Oázis Kertészeti Kft.
video3