Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Deviza számlavezetés

A Budapest Bank több mint 20 éve a vállalkozások megbízható pénzügyi szolgáltatója. A Budapest Bank Business, a kis- és középvállalkozások partnereként kínálja vállalati deviza számlavezetési szolgáltatását.

A Budapest Bank Business deviza számlavezetési szolgáltatása lehetőséget ad Önnek a Bank valamennyi pénzforgalmi deviza tranzakciójának (devizautalások, készpénz ki- és befizetések, és más egyéb fizetési megbízások) igénybevételére. A kényelmes számlakezeléshez Üzleti Terminál, Internetbank és Mobilbank elektronikus szolgáltatásaink alkalmazását ajánljuk.

Bővebb információért és egyedi igényei egyeztetéséért kérjük, keresse Partnerbankárát!
Vagy kérjen visszahívást!


Deviza utalások

Szeretné, ha kedvező feltételekkel intézhetné vállalkozása deviza átutalásait? A Budapest Bank Business ebben is az Ön vállalkozása partnere.

Állandó deviza utalások

A Budapest Bank készpénzes fizetési szolgáltatásaival forint, és a bank által jegyzett valuta készpénz vehető fel a vállalkozása bankszámlájáról, vagy fizethető be vállalkozása bankszámlájára.

Tájékoztató a nemzetközi számlaszámok (IBAN) használatáról

Külföldi partnerei tájékoztatása az Ön IBAN számáról, valamint európai partnerei IBAN számlaszámának bekérése illetve alkalmazása kiemelt fontosságú.

Export, import beszedés

A Budapest Bank Business az Ön vállalkozása partnere most is! Igényelje a Budapest Bank export, import beszedési szolgáltatását, és akár Ön az eladó, akár a vevő, mindenképpen jól jár