Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

e-Könyvelő számlacsomag
 
Forint számlavezetés

A Budapest Bank több mint 20 éve a vállalkozások megbízható pénzügyi szolgáltatója. A Budapest Bank Business, a kis- és középvállalkozások partnereként kínálja vállalati Forint számlavezetési szolgáltatását.

Bővebb információért és egyedi igényei egyeztetéséért kérjük, keresse Partnerbankárát!
Vagy kérjen visszahívást!

A pénzforgalmi számla megbízások fogadására, továbbá átutalások, betétlekötések és készpénztranzakciók teljesítésére szolgáló számla, ami bankszámlaszerződés alapján nyílik meg. A kényelmes számlakezeléshez Üzleti Terminál, Internetbank és Mobilbank elektronikus szolgáltatásaink alkalmazását ajánljuk. A készpénz költséges fizetőeszköz. Ezért vállalkozása készpénzforgalma csökkentésére javasoljuk bankkártya és bankkártya elfogadói (POS) szolgáltatásainkat.

Miért érdemes a Budapest Bankban pénzforgalmi számlát nyitni?

  • Országszerte közel 100 bankfiókunk áll az Ön rendelkezésére.
  • Az átutalási megbízásokat pontosan és időben teljesítjük.
  • A beérkező átutalásokat a fióknyitás időpontjára már fogadjuk, így Ön késlekedés nélkül hozzájuthat beérkező pénzeszközeihez.
  • A 15.00 óráig leadott átutalási megbízásokat még aznap teljesítjük.
  • A folyószámlához kapcsolódó elektronikus szolgáltatásainkkal Ön folyószámlájával kapcsolatos teendőit elektronikus úton otthonról, vagy munkahelyéről, gyorsan és kényelmesen is intézheti.

Hogyan nyithatja meg számláját?
Kérjük, fáradjon be egyik fiókunkba, ahol néhány perc alatt számla- és kártyatulajdonos lehet.

A folyószámlanyitáshoz szükséges dokumentumok:

  • társasági szerződés, alapító okirat és esetleges módosításai (elektronikusan vagy hiteles - záradékolt - másolatban)
  • Tanúsítvány vagy 30 napnál nem régebbi cégkivonat (elektronikusan vagy hiteles másolatban)
  • Vezető tisztségviselő(k) aláírási címpéldánya (elektronikusan vagy hiteles másolatban)

Belföldi forint utalások

Szeretné belföldi forintutalásait kényelmesen, az Ön igényeinek megfelelően intézni? A Budapest Bank Business partnerei ezt megtehetik!

VIBER utalások

A VIBER az MNB által lebonyolított hazai nagy értékű forint fizetési megbízások teljesítésére szolgáló valós idejű elszámolási rendszer. A segítségével megbízásaikat még aznap eljuttathatják partnereik számlájára.

Állandó utalások

A Budapest Bank készpénzes fizetési szolgáltatásaival forint, és a bank által jegyzett valuta készpénz vehető fel a vállalkozása bankszámlájáról, vagy fizethető be vállalkozása bankszámlájára

Csoportos átutalás

Az időszakosan jelentkező, nagyobb tételszámú, azonos jogcímen (pl. munkabér) és napon történő kifizetések teljesítésére adhat megbízást a banknak.

Csoportos beszedési megbízás

Alkalmas a rendszeresen ismétlődő, általában nagy tételszámú, azonos jogcímű követelések (pl. szolgáltatás díjai) egyetlen megbízással történő beszedésére.