Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Készpénz ki- és befizetések

Vállalkozása legegyszerűbb banki műveleteihez is válassza a Budapest Bank Business-t partnerének! A Budapest Bank készpénzes fizetési szolgáltatásaival forint, és a bank által jegyzett valuta készpénz vehető fel a vállalkozása bankszámlájáról, vagy fizethető be vállalkozása bankszámlájára.

Bővebb információért és egyedi igényei egyeztetéséért kérjük, keresse Partnerbankárát!
Vagy kérjen visszahívást!

Legfontosabb jellemzők

Készpénz befizetésére az alábbi lehetőségek közül kiválaszthatja vállalkozásának a legmegfelelőbbet.

  • Befizetés a bankfiók pénztárában. Kisebb összegek befizetésére javasoljuk.
  • Zsákos befizetés a bankfiók pénztárában. Rendszeresen jelentkező, nagyobb összegek befizetésre javasoljuk. A befizetendő készpénzt pénzes-zsákokba helyezve lehet befizetni. Ez biztonságos, mivel kívülállók nem láthatják a zsák tartalmát. Gyors, mert a befizetéskor nem kell megvárni a zsákos készpénz megszámlálását.
  • Zsákos befizetés banki pénzszállító alkalmazásával. A Bankkal szerződéses kapcsolatban álló pénzszállítók az Ön vállalkozása telephelyein, boltjaiban átveszik a zsákos készpénzt és beszállítják a Bank értéktárába. A zsákos készpénz értéktári feldolgozását, megszámlálását követően kerül jóváírásra a befizetett összeg a bankszámlán. Előnye, hogy a pénzszállító az Ön vállalkozása valamennyi telephelyéről, boltjából elszállítja a Bankhoz a készpénzt, így nem kell Önnek erről gondoskodnia. Biztonságos, mivel a pénz átadását követően a pénzszállító felelőssége a pénz beszállítása a Bankhoz. A pénzszállítók előírt biztosítási garanciával rendelkeznek.

Készpénz felvételre alábbi lehetőségek közül kiválaszthatja vállalkozásának a legmegfelelőbbet.

  • Bankfiók pénztárában készpénz felvétel. Kisebb összegek, vagy esetileg előforduló készpénz szükségletek esetében javasoljuk.
  • Banki pénzszállító alkalmazásával készpénzellátás. Rendszeres, nagy összegű készpénzszükségletek esetén javasoljuk ezt biztonságos megoldást. Önök megrendelik a Banktól a szükséges készpénzt, és a Bankkal szerződéses kapcsolatban álló pénzszállító kiszállítja az Ön vállalkozása telephelyeire, boltjaiba a megrendelt készpénzt. Előnye, hogy a pénzszállító az Ön vállalkozása telephelyein, boltjaiban adja át a megrendelt összegeket, így nem kell Önnek erről gondoskodnia. Biztonságos, mivel a pénz átadásáig a pénzszállító felelőssége a pénz kiszállítása a megrendelési helyre. A pénzszállítók előírt biztosítási garanciával rendelkeznek.