Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Treasury
 Treasury

Külföldről szerzi be a működéséhez szükséges alapanyagokat, gépeket, berendezéseket? Partnere euróban fizet, de önnek forintban merülnek fel költségei? Bevételeitől eltérő devizanemben fizeti a hiteleit?

Ha az Ön vállalata exporttal vagy importtal foglalkozik, vagy devizafinanszírozással rendelkezik, esetleg tervezi ennek igénybevételét, akkor már biztosan szembesült az árfolyamváltozások kockázataival, amelyek jelentős hatással lehetnek nyereségességére.

A kockázatokat elkerülni, velünk lehetséges!

A Budapest Bank Treasury költséghatékony, teljes körű, személyre szabott prémiumszolgáltatással segíti cége devizakockázatainak kezelését, és már kisvállalkozások számára is elérhető. Egészítse ki meglévő banki csomagját, és minimalizálja deviza kitettségét a Treasury-nél elérhető szolgáltatásokkal és termékekkel!

Treasury termékek és szolgáltatások:
  • azonnali deviza konverzió – a hiányzó deviza azonnali biztosítása
  • order – az Ön által megjelölt árfolyamon történő devizaváltás
  • határidős devizaügylet – nyereségtartalom biztosítása tervezhető pénzügyi gazdálkodáshoz, jövőbeni devizaárfolyam rögzítésével
  • görgetés - rugalmas lejáratkezelés határidős devizaügyletekhez

  • egyedi árazás – a Budapest Banknál elérhető legkedvezőbb árfolyam
  • call order – napon belüli árfolyamfigyelés
  • egyénre szabott fedezeti stratégiák kialakítása
A Treasury szolgáltatások feltételeiről bővebb információt a „Hirdetmény a Budapest Bank Zrt. Treasury szolgáltatásairól Budapest Bank ügyfelei részére” elnevezésű hirdetmény tartalmazza, mely elérhető a Budapest Bank Zrt. honlapján.
Jelen tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, mivel a tájékoztatás az érintett Treasury szolgáltatások főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül.

A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság Cg. 01-10-041037) („Bank”) a terméket egyedi döntés alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.