mark-check-circle arrow-down arrow-right arrow-slide calculator play plus arrow arrow-dropdown bb-logo-color bb-logo-symbol calculator-minus calculator-plus close datepicker-calendar hero-img-badge datepicker-clock guarantee-loans-top map-pin mark-check mark-wrong product-features-01 product-features-02 product-features-03 product-features-04 product-features-05 product-features-top thankyou-message useful_documents-announcements useful_documents-documents useful_documents-message useful_documents-switching_banks useful_documents-telephone youtube-player

ÜZLETÉLÉNKÍTŐ KÖLCSÖNNEL
HIDD EL, LEHETSÉGES!

Regisztráljon!
Nyújtsa be kisvállalkozói kölcsön kérelmét és jogosult 3 db 40%-os Philips Kupon Kedvezményre!

kalkulátor

Kölcsönösszeg:

ft

Min: 300 000 Ft

Max: 45 000 000 Ft

Futamidő:

hónap

Min: 36 hónap

Max: 72 hónap

számítás eredménye

Havi törlesztő részlet az első évben:

Ft

Havi törlesztő részlet a 25. hónaptól:

Ft

Visszahívást kérek nyomtatás

Szabadon felhasználható forint kölcsön a vállalkozás gazdálkodásával összefüggésben

Nem szükséges tárgyi fedezet

Folyósítás a pozitív hitelbírálatot követő pár munkanapon belül

Fix havi törlesztőrészlettel, jól tervezhető kiadások

Regisztráljon! Nyújtsa be a kisvállalkozói kölcsön kérelmét és jogosult 3db 40%-os Philips Kupon Kedvezményre!

 

Kérjen visszahívást!

Még 100 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.


Még 70 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 100 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.

ÜZLETÉLÉNKÍTŐ ÉVEN TÚLI KÖLCSÖN

Extra lendület cége fejlesztéséhez!

Termékjellemzők

  • Igényelhető kölcsönösszeg: 300 000 Ft - 45 000 000 Ft,
  • A második év után a kamat 4 %*
  • A bank szerződéskötési és adminisztrációs díjat is felszámít
  • Futamidő: min. 36 hónap maximum 72 hónap,
  • Elvárt működési múlt: min. 18 hónap
  • Bank által egyedileg előírt minimum számlaforgalom a Bank által vezetett számlán

A Kölcsön biztosítékai

  • Magánszemély készfizető kezességvállalása
  • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80%-os intézményi kezességvállalása (banki kölcsönbírálattól függően)

Töltse le kiadványunkat, amelyben arra keressük a választ, miben látják a siker titkát a magyar kisvállalkozók.

Gyorsan hozzáférhető összeget keres a napi költségek fedezésére vagy a hirtelen jött üzleti lehetőségek kihasználására, mi abban is segítünk!

A Bank az Üzletélénkítő Éven túli kölcsönre vonatkozó kölcsönkérelmet a meghirdetett konstrukció keretében 2017. december 31-ig fogad be.


*Az Üzletélénkítő Éven túli Kölcsön 24 hónapon keresztül 0%-os kamat mellett a szerződéskötési díj megfizetését követően vehető igénybe. A 24. hónapot követően a kölcsön kamata a vonatkozó hirdetményben feltüntetett mértékű kamatra változik, amelynek mértéke évi 4 %. A szerződéskötési díj a kölcsön (keret)összegének 1%-a, de minimum 30.000 Ft. Ezen felül a Bank adminisztrációs díjat számít fel, amelynek havi díja a kölcsön összege után számított 0,275%.

A Banknál történő fizetési számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

Ha a vonatkozó adatok megadásával a fenti funkcióval visszahívást kér és bármelyik, Kisvállalkozók számára elérhető Kisvállalkozói Kölcsönre vonatkozó kölcsönkérelme 2017. év december 31-ig a Bank által befogadásra kerül, 40%-os kedvezménnyel vásárolhat Philips termékeket a Philips webáruházban! Egy alkalommal egyszerre csak 1 kupon használható fel legfeljebb 1 db termék megvásárlásához.

A további részletek: budapestbank.hu/philips vagy a Philips webáruházában: www.shop.philips.hu/HU_BudapestBank/

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg.01-10-041037) („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.

A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, Kamat- és díjhirdetmény kisvállalkozások részére, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazza.

A meghirdetett termék kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 200 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat.

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen minket bizalommal!