Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz
Visszahívást kérek

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Koronavírus-járvány okozta átmeneti nehézségek finanszírozása forintban és devizában?

Az EXIM Kárenyhítő programmal lehetséges!

Részletek

Exim Kárenyhítő Program

A program a magyar exportáló, a nekik beszállító, továbbá az exportra készülő KKV-k és nagyvállalatok számára jött létre. Célja a COVID-19 járvány következtében kialakult átmeneti likviditási nehézségek áthidalása, gazdasági tevékenységük folyamatosságának biztosítása. A felmerülő forgóeszköz és fejlesztési igényekre kedvezményes, fix kamatozású hitellel biztosítja a finanszírozást.

Termékelőnyök

wallet (V).svg

Hitelösszeg:

Maximum a vállalkozás 2019-es bérköltségének kétszerese, vagy
az árbevétel maximum 25%-a, vagy
egyedi likviditási terv és igény alapján nagyobb összeg.

money-FtEUR (V).svg

Devizanem:

HUF, EUR, USD

users (V).svg

Igénybe vevők köre:

KKV-k és nagyvállalatok, akik exportőrök vagy ezek beszállítói,
exportpotenciállal is rendelkező ágazatban tevékenykedő cégek (TEÁOR lista az Exim honlapon található),
projektcég / elsődleges agrár termelő cég is igényelheti.

vallalat-kamat.svg

Kamat és díjak:

Kedvezményes, futamidőtől és devizanemtől függő fix kamat, állami kamattámogatással.

vallalat-target.svg

Hitelcél:

Likviditás finanszírozás,
tárgyi eszköz (pl. ingatlan, gép berendezés),
beruházás (új és használt eszköz),
immateriális javak finanszírozása.

calendar (V).svg

Futamidő:

Forgóeszköz hitel esetén maximum 3 év (rulírozó hitel esetén maximum 1 év),
beruházási hitel esetén maximum 6 év.

EXIM Kárenyhítő Belföldi Forgóeszközhitel

EXIM Kárenyhítő Belföldi Beruházási hitel

Vállalati kapcsolattartóink személyesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban.

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi Adatkezelési tájékoztatónkat hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.

A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza! A Budapest Bank Zrt. az ajánlati kötöttséget ezúton kifejezetten kizárja, a kötelezettségvállalás minden esetben egyedi hitelbírálat függvénye. További információ a  a www.exim.hu honlapon  elérhető Terméktájékoztatóban található.