Ugrás a tartalomhoz
Visszahívást kérek

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok Kereskedői portál

Finanszírozási lehetőséget keres, akár tárgyi biztosíték nélkül?

Velünk lehetséges!

Részletek

Faktoring/Követelésvásárlás

A Budapest Bank Faktoring és Követelésvásárlás szolgáltatásai révén, vállalkozása jellemzően tárgyi biztosíték bevonása nélkül juthat forráshoz a stabil likviditás fenntartásához. A finanszírozás keretében az Ön által halasztott fizetéssel kiállított kereskedelmi számlák összegét a bank megelőlegezi (a bruttó számlaérték maximum 90%-áig) vállalkozása számára.

Belföldi faktoring

 • A Vevői felé fennálló Számlakövetelések átruházásával/engedményezésével megvalósuló, tárgyi biztosíték nélkül nyújtott éven belüli finanszírozás.
 • Egyszerűen, gyorsan igénybe vehető, amely rugalmasan alkalmazkodik a vevői kintlévőséghez.
 • Fizetőképes, stabil pénzügyi és gazdasági helyzetben lévő vevőkörrel bíró vállalkozások számára elérhető.

Biztosított belföldi/export faktoring

 • Biztosítással csökkenti a vevők fizetésképtelenségéből eredő pénzügyi kockázatokat.
 • A biztosítás fedezi a vevői követelések bruttó összegének maximum 90%-os megtérülését.
 • Export és belföldi vevőkre is egyaránt igénybe vehető.

Termékelőnyök

 • A finanszírozás alapja alapvetően a követelés minősége: A faktoringgal történő finanszírozás jellemzően nem igényel egyéb tárgyi biztosítékot
 • A vállalkozásának nem kell feltétlenül hitelképesnek lennie számlái faktoráltatásához: Vevőik fizetőképessége a saját finanszírozási lehetőségeit bővítik
 • Javul és kiszámíthatóvá válik a vállalkozás likviditási helyzete: A számlán megjelölt fizetési határidő előtt, gyorsan (akár 1-2 napon belül) a követelés ellenértékéhez juthatnak
 • A Vevők fizetési morálja javul: A Faktorálásba/Követelésvásárlásba bevont számlák esetében pontosabb a Vevők fizetési fegyelme

Hogyan működik?

 • A faktorálni kívánt számla bruttó összegének megállapodás szerinti részét (maximum 90%-át) a bank megelőlegezi az Ön vállalkozásának.
 • A számla értékét a vevő a bank részére egyenlíti ki, a megjelölt fizetési határidő szerint, amellyel a bank automatikusan visszatörleszti az előleg összegét.
 • A számla nem finanszírozott összegével (maradványértékkel), a bank elszámol az Ön cégével.

Finanszírozható számlák köre:

 • Teljesített szolgáltatásokra kiállított, a vevők által befogadott számlák (kivéve az előleg és pro-forma számlát)
 • Számlák fizetési határideje: minimum 15 nap, maximum 240 nap
 • Számla(-köteg) értéke minimum (bruttó) 100 ezer HUF
 • Nem lejárt követelések (legalább még 8 nap hátravan a lejárati határidőből)
 • A számla pénzügyi teljesítése nem történt meg a számla kiállítása előtt

Felhívjuk a figyelmét, hogy egyes termékekre vagy szolgáltatásokra külön jogszabály határoz meg kötelezően maximális fizetési határidőt, ezen termékek illetve szolgáltatások tekintetében a faktoring/követelésvásárlás finanszírozás nem biztos, hogy alkalmazható.

Vállalati kapcsolattartóink személyesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban.

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi Adatkezelési tájékoztatónkat hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a 2013. évi V. törvény 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza! A Budapest Bank Zrt. kötelezettségvállalása minden esetben egyedi hitelbírálat függvénye! A részletes szerződéses feltételekkel és a termék kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon vállalati kapcsolattartónkhoz!