Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó fertőzésveszély visszaszorítása érdekében bankfiókjainkban kötelező a szájmaszk, vagy szájat eltakaró kendő, illetve sál viselése, így a fiókokba kizárólag az arc eltakarása mellett léphetnek be az ügyfeleink. Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Gazdaságélénkítő programok

szechenyi_kartya_440x286.jpg

Új Széchenyi Kártya Konstrukciók

A széleskörűen felhasználható hitelek az állami támogatásnak köszönhetően rendkívül alacsony hiteldíjakkal és intézményi kezességgel biztosítanak forrást a koronavírus járvány hatására kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro, kis-, és középvállalatok részére.

Részletek
NHP_hajra_440x286.jpg

NHP Hajrá

Elérhető az új NHP Hajrá, melyet nem csak a kondíciók tesznek egyedivé, hanem a személyre szabott kiszolgálás is.

Részletek
exim_440x286.jpg

EXIM Kárenyhítő Program

A program a COVID-19 járvány következtében kialakult átmeneti nehézségek biztosítására jött létre, a magyar exportáló, nekik beszállító, továbbá az exportra készülő KKV-k és nagyvállalatok számára.

Részletek
mfb-versenykepessegi-hp-termekkartya.jpg

MFB Versenyképességi Hitelprogram

A Hitelprogram célja a COVID-19 krízishelyzetből fakadó gazdasági hatások veszteségének csökkentése, a vállalkozások versenyképességének növelése.

Hosszú futamidő forgóeszköz és beruházási hitel esetén is. HUF és EUR devizanemben igényelhető, kedvező kamattal.

Részletek
mfb-pontok-440x286.jpg

MFB PONTOK

Kamatmentes hitel? Támogatás és kedvezményes hitel egyszerre? Valósítsa meg technológiai célú fejlesztéseit és finanszírozza cége forgóeszköz igényét EU-s forrásból

Részletek
Agrar_SZK_440x286.jpg

Agrár Széchenyi Kártya

Az új konstrukció a mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozók részére, 100% állami támogatás mellett, emelt hitelösszegű finanszírozást nyújt a COVID-19 koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet kezelésére és a kedvezőtlen gazdasági hatások enyhítésére.

Részletek