Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz
Visszahívást kérek

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó fertőzésveszély visszaszorítása érdekében bankfiókjainkban kötelező a szájmaszk, vagy szájat eltakaró kendő, illetve sál viselése, így a fiókokba kizárólag az arc eltakarása mellett léphetnek be az ügyfeleink. Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE
CÉLÚ HITELPROGRAM „A” és „B” HITELCÉLLAL

Vágjon bele a technológiai fejlesztésbe egy kiemelkedően kedvező EU-s forrással az „A” hitelcél keretében!

Kölcsönösszeg: 1 – 150 millió Ft-ig
Devizanem: HUF

Kezdő vállalkozások által igényelhető kölcsön összege maximum 25 millió Ft.
Kezdő vállalkozásnak tekintendő az a vállalkozás, mely nem rendelkezik egy lezárt-, teljes (12 naptári hónapot jelentő) üzleti évvel.

A kölcsön Magyarországon, a Közép-magyarországi régión kívül bejegyzett székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozások által igényelhető. A hitelprogram keretében kizárólag a www.palyazat.gov.hu weboldalon a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram „A” hitelcél” termékdokumentációja alatt található Vámtarifa szám (VTSZ) listán szereplő VTSZ számok alá tartozó eszközök beszerzésének költsége támogatható.

Részletes termékleírás letöltése

Finanszírozza cége forgóeszközhitel igényét kiemelkedően kedvező EU-s forrással a „B” hitelcél keretében!

Kölcsönösszeg: 1 – 300 millió Ft-ig
Devizanem: HUF

A kölcsön Magyarországon, a Közép-magyarországi régión kívül bejegyzett székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel és legalább két teljes lezárt üzleti évvel rendelkező vállalkozások által igényelhető. A hitelprogram keretében kizárólag a www.palyazat.gov.hu weboldalon a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram „B” hitelcél” termékdokumentációjában található forgóeszköz hitelcélok (működési költségek, készletek, követelések, stb.) finanszírozására fordítható.

Részletes termékleírás letöltése

{{ texts.title ? texts.title : 'Kérjen visszahívást' }}

Vállalati kapcsolattartóink személyesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban.

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi Adatkezelési tájékoztatónkat hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen, vállalkozások részére szóló kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza! A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-041037) az MFB kiemelt közvetítő partnereként jár el, a kötelezettségvállalás minden esetben egyedi kölcsönbírálat függvénye! A kölcsönszerződés megkötésére a Hitelprogramok keretösszegéig kerülhet sor. Jelen összefoglaló csak tájékoztató jellegű, a Hitelprogram részletes feltételeiről és kondícióiról a Budapest Bank MFB Pontokon keresztül, a www.palyazat.gov.hu weboldalon a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” termékdokumentációjából kaphat tájékoztatást.