Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó fertőzésveszély visszaszorítása érdekében bankfiókjainkban kötelező a szájmaszk, vagy szájat eltakaró kendő, illetve sál viselése, így a fiókokba kizárólag az arc eltakarása mellett léphetnek be az ügyfeleink. Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank   

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Kedvezményes, fix kamat, támogatási korlátok nélkül?

NHP Hajrával lehetséges!

Visszahívást kérek

Növekedési Hitelprogram Hajrá

Az MNB 2020. április 20-án elindította az NHP Hajrá programot, mely a Budapest Banknál is igényelhető. Az 1500 milliárd forintnyi, maximum évi 2,5 %-os fix kamatozású forrás az eddigieknél szélesebb körben használható, elősegítve a koronavírus gazdasági hatásainak átvészelését, a kkv-k megerősödését és további növekedését.

A program keretében igénylehető kölcsönök lehetőséget adnak új beruházások finanszírozására, forgóeszköz finanszírozásra, hitelkiváltásra és támogatás előfinanszírozásra is.

Főbb tudnivalók

wallet.svg

Hitelösszeg

min. 1 M Ft, max. 20 Mrd Ft

Ft.svg

Devizanem

HUF

calendar.svg

Futamidő

forgóeszköz hitel esetén max. 3 év, beruházási hitel esetén max. 20 év

kamat.svg

Kamat

max. évi 2,5 %, ami FIX a teljes futamidő alatt
Egyéb költség, díj, jutalék nem kerül felszámításra, kivéve az ún. harmadik feles díjak, költségek (így különösen: a közjegyzői díj, értékbecslés díja, garanciaintézményeknek fizetendő kezességvállalási díj, földhivatali díjak, fedezetmódosítási díj, biztosítási díj stb.)

users.svg

Igénybevevők köre

Belföldi KKV-knak minősülő vállalkozások (2004. évi XXXIV. Törvény alapján)

ticks.svg

Hitelcél

Beruházási kölcsön, forgóeszköz finanszírozás, hitelkiváltás és támogatás előfinanszírozás.
A Terméktájékoztatóban foglaltak szerint.

Kérjen visszahívást

Célunk minden esetben, hogy az Ön vállalkozására szabott szolgáltatást biztosítsunk!
Vállalati kapcsolattartóink személyesen állnak rendelkezésére!

A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza! A Budapest Bank Zrt. az ajánlati kötöttséget ezúton kifejezetten kizárja, a kötelezettségvállalás minden esetben egyedi hitelbírálat függvénye. További információ a Növekedési Hitelprogram Hajrá keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló Terméktájékoztatóban ismerhetőek meg.