Tisztelt Ügyfelünk!  Rendszerfrissítés miatt 2020. május 16. estétől több szolgáltatásunkban is kiesések várhatók.
Május 16. 22:45 és május 17. 01:00 között nem lesz elérhető a Budapest Business Terminál.
Május 16. 22:55 és 24:00 között szünetel a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App, illetve a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kód kiküldése.
Május 16. 23:00 és 23:30 között a bank ATM-jei nem üzemelnek.
A karbantartás teljes ideje alatt (2020. május 16. este 22:45 és 2020. május 17. hajnali 01:00 között) egyes szolgáltatásokban további rövid, néhány percen át tartó kiesések fordulhatnak elő.  Kérjük, utalásait és internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre. Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank

Kedvezményes, fix kamat, támogatási korlátok nélkül?

NHP Hajrával lehetséges!

Visszahívást kérek

Növekedési Hitelprogram Hajrá

Az MNB 2020. április 20-án elindította az NHP Hajrá programot, mely a Budapest Banknál is igényelhető. Az 1500 milliárd forintnyi, maximum évi 2,5 %-os fix kamatozású forrás az eddigieknél szélesebb körben használható, elősegítve a koronavírus gazdasági hatásainak átvészelését, a kkv-k megerősödését és további növekedését.

A program keretében igénylehető kölcsönök lehetőséget adnak új beruházások finanszírozására, forgóeszköz finanszírozásra, hitelkiváltásra és támogatás előfinanszírozásra is.

Főbb tudnivalók

wallet.svg

Hitelösszeg

min. 1 M Ft, max. 20 Mrd Ft

Ft.svg

Devizanem

HUF

calendar.svg

Futamidő

forgóeszköz hitel esetén max. 3 év, beruházási hitel esetén max. 20 év

kamat.svg

Kamat

max. évi 2,5 %, ami FIX a teljes futamidő alatt
Egyéb költség, díj, jutalék nem kerül felszámításra, kivéve az ún. harmadik feles díjak, költségek (így különösen: a közjegyzői díj, értékbecslés díja, garanciaintézményeknek fizetendő kezességvállalási díj, földhivatali díjak, fedezetmódosítási díj, biztosítási díj stb.)

users.svg

Igénybevevők köre

Belföldi KKV-knak minősülő vállalkozások (2004. évi XXXIV. Törvény alapján)

ticks.svg

Hitelcél

Beruházási kölcsön, forgóeszköz finanszírozás, hitelkiváltás és támogatás előfinanszírozás.
A Terméktájékoztatóban foglaltak szerint.

Kérjen visszahívást

Célunk minden esetben, hogy az Ön vállalkozására szabott szolgáltatást biztosítsunk!
Vállalati kapcsolattartóink személyesen állnak rendelkezésére!

A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza! A Budapest Bank Zrt. az ajánlati kötöttséget ezúton kifejezetten kizárja, a kötelezettségvállalás minden esetben egyedi hitelbírálat függvénye. További információ a Növekedési Hitelprogram Hajrá keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló Terméktájékoztatóban ismerhetőek meg.