Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Csatlakozom Kalkulátor Kártyás befizetés Írjon nekünk! Árfolyamok

NYUGDÍJPÉNZTÁRI REGISZTRÁCIÓ

Közeledik az év vége, használja ki a maximális adójóváírását és mi megajándékozzunk Önt! 2020-ban is 20%, akár 150.000 Ft adójóváírás vehető igénybe az egyéni befizetései után. Ne hagyja veszni adókedvezményét!
Idén először átnyúlik az akciónk a jövő évre is! Regisztráljon 2020. november 2. és 2021. február 28-a között és ezen időszak alatt minden 50.000 Ft egyéni befizetés után 1.000 Ft értékű Libri, DM (Droegerie Markt) ajándékkártyával jutalmazzuk. Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a Budapest Bank országos fiókhálózatában, valamint a Budapest TeleBank 1440-es számán (6.3-as menüpont).

Felhívjuk figyelmét, hogy csak a legelső regisztrációját tudjuk figyelembe venni, és az akció időtartalma alatt teljesített minden befizetése után a legelső regisztrációnál választott ajándékot bocsátjuk rendelkezésére.

Az ELKÜLDÉS gomb megnyomásával:

1.) Kijelenti, hogy jelenleg is a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár (a „Pénztár”) tagja és a fenti adatai a valóságnak megfelelnek.

2.) Kifejezetten elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a most megadott adatokat a Pénztár a törzsadatai közé vegye fel módosítva a belépés során korábban megadott elérhetőségi adatait és a továbbiakban ezeket tartsa nyilván és a továbbiakban ezeket tárolja és kezelje.

3.) Egyúttal megerősíti, hogy a honlapon elolvasta és elfogadja a Pénztár hatályos Adatkezelési Tájékoztatóját, amely a hatályos Belépési Nyilatkozatban foglalt adatkezelési felhatalmazással együtt biztosítja a Pénztár részére adatai kezelését. Ennek részeként kifejezetten ismételten hozzájárul, hogy a Pénztár közvetlen üzletszerzés céljából név-, lakcím-, mobiltelefonszám- és e-mail cím adatait kezelje. Kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat!